Om Luxsit

2010-02-15

Luxsit Organic Care startades 2001 av Jenny Kärner och drivs sedan 2008 tillsammans med Theresia Dibinger. Vi tillverkar och säljer hudvård som är skonsam för både människa och miljö. Luxsit står för kvalité och självklar vardagslyx som du med gott samvete kan unna dig.

Vi arbetar med noga utvalda växtextrakt -främst från den nordiska floran - och tar tillvara gammal kunskap som näst intill försvunnit. I våra produkter finns inga syntetiska ämnen och alla ingredienser är helt biologiskt nedbrytbara. Allt detta för att vår hudvård ska vara miljövänlig samtidigt som vi vill erbjuda det allra bästa för huden. Tillverkningen av våra produkter sker i en liten fabrik i Nacka utanför Stockholm.

I våran Revitalize Facial Cream finns det extrakt ifrån Björnbärslöv, här kan man läsa om Björnbärslöv och dess fantastiska egenskaper. Tänk vilka toppklass ingredienser man kan hitta utanför sin dörr som dessutom är helt naturliga!

Anledningen till att vi har våra produkter i mörka glasflaskor är inte endast ur estetisk synpunkt. Våra flaskor och burkar är UV-säkra vilket innebär att alla våra aktiva ämnen som tex växtextrakt behåller sina egenskaper under hela produktens livslängd!

Luxsit Organic Care photoshoot from saga-mariah on Vimeo.