Överraska mamma med en parfym på mors dag

2020-05-18

Funderar du på vad du ska köpa för present till mamma på mors dag? En härlig parfym är alltid en uppskattad present som hon kanske inte unnar sig själv. Här är några av våra favoritparfymer som vi tror skulle passa mamma lite extra bra!

blog-gucci-guilty-love-2000x1125.jpg

Gucci Guilty Love edition 

Denna ljuvliga doft från Gucci är en lättare version av originalet Gucci Gulity. Med noter av frisk bergamott och grapefrukt som toppas med hallon blir detta en fullträff i vår och sommar. Den lyxiga doft är perfekt för mamman som älskar glamour och livets goda.

blog-boss-mavie-2000x1125.jpg

Hugo Boss Ma Vie

Klassisk parfym från Hugo Boss som är omöjlig att motstå. Doften öppnar upp med friska noter av kaktusblomma, blodapelsin som sedan övergår i ett lyxigt hjärta av vit freesia, rosenknopp och jasmin för att landa i en sensuell bas av ambra, sadelträ och cederträ. 

blog-boss-alive-2000x1125.jpg

Hugo Boss Alive

Vårens hetaste parfymsläpp! Passar därför perfekt för mamman som vill vara först med det senaste. Denna fantastiska doft utvecklas med noter av friska äpplen, syrliga svarta vinbär, solkyssta plommon, varm kanel och inslag av äkta madagaskarvanilj.

blog-versace-bright-crystal-2000x1125.jpg

Versace Bright Crystal

Lyxig doft från Versace som utstrålar kvinnlighet. Denna blommiga doft öppnar upp med noter av granatäpple och citrusfrukter för att sedan övergår i ett hjärta av magnolia, lotus och pion för att sedan landa i en mjuk bas av Amber och mysk. Tidlös doft som lätt blir en favorit!

blog-clean-original-2000x1125.jpg

Clean The Orginal

Den perfekta doften för mamman som inte vill lukta parfym men ändå vill ha lite ”lukta gott”. Parfymen är inspirerad av tvåldoft och har en ren och klar doft med noter av cubeba, apelsin, söt lime, passionslilja, ros, geranium, grapefrukt och vit mysk. Underbar doft som låter den nyduschade känslan, och doften, följa med hela dagen.

blog-morsdag-doft-2000x1125.jpg