Så får du magiskt vårglow

2022-05-18

Efter vintern så kan hyn känns torr, glåmig och allt annat än full av lyster. Men det går faktiskt att få det där efterlängtade vårglowet snabbare än vad du tror! Vi visar hur.

Blog_2000x1125px (2).jpg

Våren är här! Men efter en lång tid av vintermörker och tråkigt väder så kan din hy kännas minst lika dyster. Och det där efterlängtade vårglowet kan kännas väldigt långt borta. Men med en bra hudvårdsrutin så kan lystern komma tillbaka snabbare än du trodde. Ole Henriksen, som är känd för sin speciella ”Ole Glow”, menar att bra hy börjar inifrån, med en positiv inställning och en optimistisk inställning till livet, som tillsammans med bra produkter ger dig den magiska lystern.

Alla Ole Henriksens produkter är exfolierande, behandlande och lugnande för att kunna ge fantastiska och synliga resultat. Och inte minst — massor av lyster. Dessutom har alla produkter fantastiska texturer, underbara dofter som förhöjer upplevelsen av din hudvårdsrutin.

3 steg till ett vackert vårglow:

1. Välj rätt hudvård

Det finns inga genvägar till ett vackert naturligt glow — utan det börjar med att ta hand om din hy. En bra rengöringsrutin, effektivt serum och lystergivande krämer gör jobbet. Och glöm inte att ge din hy en riktig fuktboost i form av en ansiktsmask då och då. 

2. Exfoliera mera!

För att du ska få maximal lyser så är det viktigt att hålla hudytan slät och fri från döda hudceller. Det gör du genom att använda exfoliernande produkter, som olika typer av peelingar, för en bra grund för en strålande hy.

3. Lysterboosta basen

Lite extra glow tackar man inte nej till! När hyn exfolierad och ordentligt återfuktad så är det dags att tillsätta det där lilla extra, nämligen en lystergivande primer. Applicera antingen i hela ansiktet eller på utvalda ställen som kindben och näsben. Ett tips är att applicera din efterkommande makeupbas med en fuktig svamp så att din lystergivande primer får lysa igenom!

Blog_2000x1125px.jpg

Produkterna som ger dig ett magiskt glow!

Ta ditt glow till nästa nivå med denna trio av lystergivande produkter. Produkterna innehåller Banana Powder-inspirerade pigment ger en alldeles speciell lyster direkt vid appliceringen.

Ole Henriksen Transform Lemonade Smoothing Scrub — Sätt en bra grund för din hudvårdsrutin genom att varsamt skrubba med denna exfolierande vitaminboost som omedelbart polerar din hud. Använd ca en gång i veckan och var noga med solskydd efteråt då den innehåller AHA- och BHA-syra.

Ole Henriksen Truth Barrier Booster Ferment Essence —Upptäck det senaste tillskottet i Ole-familjen, nämligen denna härliga essence som du klappar in i ansiktet efter rengöring. Detta är en effektiv essence som innehåller hyaluronsyra för en fuktboost, niacinamid som ger en starkare hudbarriär, och C-vitamin som gör huden jämn, klar och full av lyster. 

Ole Henriksen Banana Bright Vitamin C Serum — Säg hej då till glåmig hy med den här nyheten från Ole Henriksen! Detta är nästa generations C-vitamin serum som även innehåller Banan Powder-inspirerande pigment. Perfekt för dig som vill ha en jämnare och fylligare hy full av lyster.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme — Denna solgula ögonkräm är makupartisternas ”must have”-produkt då den ger en omedelbart uppljusande effekt och som även trollar bort mörka ringar. Formulan är boostad med kollagen som ger spänst utan att kännas tung och ett kraftfullt C-vitamin som hjälper till att liva upp hela ögonområdet både på kort- och lång sikt. Dessutom skapar den ett mjukt och jämnt underlag som gör den att din concealer håller längre.

Ole Henriksen Banana Bright Face Primer — Primer med uppljusande pigment som ger lyster åt hela ansiktet. Den kan användas under makeup, blandas med foundation, läggas på som en highlighter eller användas ensam då den ger fantastisk lyster! Denna primer utvecklades faktiskt efter att många som förälskat sig i ögonkrämen valde att ha den i hela ansiktet på grund av den vackra lystern.