Så får du vackert hår med Maria Nila

2020-09-11

Hårvård som är lika bra för dig som för miljön. Låter det bra? Då ska du spana in Maria Nila. Märket har ett stort hållbarhetstänk i alla sina produkter — från ingrediens till färdig produkt, och dessutom är produkterna helt veganska.

blog-maria-nila-colour-refresh-2000x1125px.jpg

För oss på Eleven är hållbarhet en viktig fråga. Genom att göra smarta val så kan du göra både dig själv och miljön en tjänst. Därför är vi så glada över att ha Maria Nila i vårt sortiment. Maria Nilas högkvalitativa hårvård har ett stort hållbarhetstänk i allt de gör — allt från ingrediens till färdig produkt. Märket är helsvenskt och alla produkter är tillverkade i Sverige, dessutom är de veganska, inte testade på djur och enbart gjorda av vegetabiliska ingredienser. Perfekt för dig som vill ha högkvalitativ hårvård och samtidigt göra något bra för miljön. 

Med sin senaste serie Eco Therapy Revive så tar Maria Nila ytterligare ett steg i sitt hållbarhetstänk. Precis som alla andra produkter från märket innehåller produkterna naturliga och organiska ingredienser och har tillverkats på ett hållbart sätt. Men man har även sett till produkternas förpackning. Varje år slängs enorma mängder plast i världens hav, och med den nya Eco Therapy Revive-serien så har man tagit tillvara på den plasten och tillverkat förpackningarna av återvunnen plast från haven.

Produkterna är även fantastiska för ditt hår. Serien jobbar i med trestegsmetod som först rengör med micellär teknik, återfuktar med aloe vera och slutligen stärker håret med vegetabiliska proteiner. De doftar även underbart av gurka, persika och päron. 

e-hero-maria-nila-revive-1280-(1).jpg

Så använder du Eco Therpy Revive-serien:

Steg 1: Eco Therapy Revive Schampo

Tar effektivt bort orenheter, och skapar balans i hår och hårbotten tack vare micellär teknik. Kan användas varje dag. 

Steg 2: Eco Therapy Revive Masque

En vårdande inpackning som återfuktar hår och hårbotten. Med botaniska proteiner har behandlingen en reparerande effekt samtidigt som den reducerar friss. Håret blir mjukt och följsamt.

Steg 3: Eco Therapy Revive Conditioner

Vårdande balsam med en lätt formula som gör håret en mjuk känsla utan att tynga ner det. Berikad med linfröextrakt som skyddar håret mot färgförlust. 

blog-maria-nila-cool-cream-2000x1125px.jpg

Bästsäljare från Maria Nila som vi tror att du kommer att älska: