Sommarens hetaste läpptrender

2020-06-17

Låt läpparna spela huvudrollen i sommar! Satsa på en klassisk look med en twist, eller färgstarka läppar som fångar allas blickar. Dessutom gör läppglansen ett storartad comeback i år. Här är trenderna vi mer än gärna satsar på just nu!

blog-shiseido-lips-2000x1125px.jpg

I sommar vill vi satsa på läppar i starka färger som drar allas blickar till sig. Men innan du börjar är det viktigt att förbereda både huden och läpparna. Så se till att din hud ser flawless ut och att läpparna är ordentligt återfuktade så att dina färgstarka läppar kommer till sin fulla rätt. Dessutom så gör läppglansen en storartad comeback i vår, så addera gärna ett lager läppglans över läppstiftet för en extra glossy känsla. Är färgstarka läppar inte din grej? Satsa på ett enkelt läppglans som får dina läppar att skina istället.

Här är två stilar från Shisedio som vi kommer att bära i sommar!

blog-shiseido-red-look-2000x1125px.jpg

1. Klassiskt röda läppar med en twist

Klassiskt röda läppar är alltid ett säkert kort, men varför inte göra den lite mer spännande? Med en snygg ombre med olika nyanser av rött kommer dina läppar verkligen att poppa! 

Så gör du:

1. Börja med att applicera ModernMatte Powder Lipstick 516 Exotic Red i ytterkanterna på båda sidorna av läpparna och stanna halvvägs till mitten. Formen på läppstiftet gör att det är lätt att applicera att få snygga konturer. 

2. Byt till ModernMatte Powder Lipstick 514 Hyper Red som är ett läppstift i en ljusare röd nyans och applicera i mitten av läpparna ända ut till kanten till det mörkare läppstiftet. 

3. Blanda de två nyanserna där de mötes med en läppstiftsborste för att få en snygg övergång.

4. Addera ModernMatte Powder Lipstick 509 Flame som är en ännu ljusare nyans av rött i mitten av läpparna för att skapa spännande kontraster.

5. Avsluta med ett lager av läppglansen Shiseido Shimmer GelGloss 06 Daidai Orange för en vacker skimmer!

blog-shiseido-violet-look-2000x1125px.jpg

2. Färgstarka läppar som fångar allas blickar

Här har du läpparna som är en riktig show stopper! Perfekt för dig som inte räds lite färg.

Så gör du:

1. Börja med applicera en primern på LipLiner InkDuo för att jämna ut läpparna och för att färgen ska sitta bättre.

2. Skapa snygga konturer med en läppennan Lipliner InkDuo 10 Violet.

3. Applicera läppstiftet ModernMatte Powder Lipstick 530 Night Orchid över hela läpparna. Den smarta formen på läppstiftet gör att det är lätt att applicera och går att lägga den nära kanten på läppennan.

4. Blanda kanten mellan läppstiftet och läppennan med LipLiner InkDuo 05 Magenta så att det blir en mjukare övergång.

5. Addera ytterligare ett ljusare läppstift på mitten av läpparna för att få en snygg effekt. ModernMatte Powder Lipstick 527 Bubble Extra passar perfekt.

6. Avsluta med att ge läpparna lite extra glossy känsla med läppglanset Shimmer GelGloss. Det blir verkligen pricken över i!

Produkterna som fixar looken:

Shiseido LipLiner InkDuo — Supersmart produkt med primer i ena änden och läppenna i den andra. Gör att läppstift sitter som berget!

Shiseido ModernMatte Powder Lipstick — Lättapplicerat läppstift med en avhuggen spets som gör att det passar läpparna perfekt så att det lätt går att få till tydliga konturer.

Shiseido Shimmer GelGloss — Läppglanstrenden är stark i sommar! Detta gloss är lagom kladdigt med magiskt pigment och vackert glitter. Perfekt för att addera över ett läppstift för en extra glossy känsla eller som det är.