Sommarfin hud med SkinScience

2010-06-21

Skinscience

Nu till sommaren är det extra viktigt att skydda din hud. Som ni vet är UV-strålarna från solens skadliga och ger i längden solskador i form av pigmentfläckar, rynkor och fina linjer. För att motverka detta ska solskyddsfaktor användas varje dag! Tro mig, ni får färg ändå, till och med finare och jämnare färg.

Att ha en hög antioxidant-nivå i huden är viktigt. Antioxidanter stoppar fria radikaler från solen som orsakar skador på din hud. De flesta antioxidanter dör eller blir passiva när UV-strålarna träffar din hud. Spermine som finns i Skinscience-produkter är den enda antioxidanten i huden som aktiveras av solljus, och därför ger den det bästa skyddet mot UV-skador under din solkräm. Att använda Skinscience-produkter under solskyddsfaktorn ger ett oslagbart skydd mot för tidligt åldrande och missfärgningar i huden!

Sommar-erbjudande:

Bjud din hud på det bästa och köp ett SkinScience Anti-ageing Gift Set som innehåller SkinScience Anti-Age Serum, SkinScience Normal Cream och SkinScience Ampoule Treatment. Pris: 2 000 SEK. Köper du detta paket får du Anti-ageing Ampoule Treatment på köpet, värde 780 SEK.

Anti-Age Serumet rekommenderas varje morgon på rengjord hud och följs sedan av Normal Cream. Över detta ska solskyddsfaktor alltid användas.

Ampolue Treatment kan användas på två sätt. Antingen som en kur på sju dagar för att "boosta" huden med antioxidanter nu innan sommaren, då använder du en halv ampoule morgon och kväll under Anti-Age Serum och Normal Cream i sju dagar.

Eller så använder du en halv ampolue morgon och kväll de dagarna du känner att du behöver det. T.ex. när du vet att du kommer befinna dig mycket i solen.

Vad är Spermine?

Det är en naturlig antioxidant som finns i alla celler och i stora koncentrationer i huden. Forskning har visat att Spermine spelar en central roll i de delar av kroppen som utsätts för hög syreomsättning. Detta gäller till exempel för huden, hjärnan, sädesvätskan och särskilt i lungorna. Spermins biologiska roll är att skydda cellerna mot fria radikaler och nedbrytning.

Efter flera års forskning på Spermine visade det sig tydligt att det skulle vara bra och nödvändigt att använda denna antioxidant i hudvårdsprodukter, då Spermine är den enda kända antioxidant som hudcellerna har en naturlig upptagsmekanism för, då mängden är för lite och cellerna behöver tillskott. På så sätt skyddar Spermine de elastiska komponenterna i huden, kollagen och elastin mot oxidativ nedbrytning. Dessutom minskar Spermine nedbrytningen av hudens egen fuktgivare - hyaluronsyra. Om kollagen, elastin och hyaluronsyra inte skyddas, tappar huden sin elasticitet och fuktighet. Huden skadas då mer än nödvändig. Njut solen och lata dagar med gott samvete.

Glad sommar!