Tom Ford — ett måste för doftälskaren

2020-10-05

Känn doften av modern glamour! Med exklusiva noter och fulländade kompositioner är Tom Fords parfymer kvalitét och lyx fångat i en flaska.

TFB_SocialCrops_Gifting_Signature_1920x1080_TFX.jpg

Black Orchid Parfum

Senaste doften från Tom Ford som är en intensiv och sensuell tolkning av originalet Black Orchid och som ger dig lite mer av allt. Svart orkidé och svart tryffel kittlar dina sinnen och låter dig sedan förföras av hypnotisk Ylang-Ylang, bergamott och bitter orange. När doften slutligen landar i varma nyanser vanilj och patchouli är doftresan komplett. Gör dig beredd på att bli förförd av denna sensuella doft!
TFB_METALLIQUE_PRODUCT_SOCIAL_CROP_1200x628.jpg
Metallique EdP

Doften som är själva definitionen av elegans och som utstrålar självsäker kvinnlighet. Denna viljestarka och blommiga doft lägger sig som en andra hud och med noter av grön bergamott och rosépepparkorn som möter delikata vita blommor för att landa i en varm bas av vanilj och krämigt sadelträ som gör doften smått beroendeframkallande. Dessutom är flakongen en underbar skapelse i metallic och guld.

Ombré Leather EdP

Frihetstörstande doft med känsla av hög klar luft och öppna landskap. Doften har ett hjärta av läder som öppnar upp och blir en mjuk och krämig maskulin doft på huden. För mannen som lever livet till fullo och som precis som en lysande soluppgång långt över horisonten fångar dagen.

Noir EdP

 I en flaska svart som natten fångar denna doft den manliga dualiteten som är elegant och sensuell på samma gång. Som en mjuk kyss av maskulina blommor, insvept i varmt och krämigt läder, harts, amber och vanilj landar den på huden. En doft att förföras av gång på gång.
TF_SOCIAL_EAUDESOLEILBLANC_PRODUCT_1200x628.jpg
Eau De Soleil Blanc

En ljus och krispig version av Tom Fords Private Blend-doft Soleil Blanc som badar i frisk sprudlande citrus. Men doftupplevelsen tar inte slut där, den fortsätter med en spännande twist på originaldoftens varma noter, som tar dig med till varmare dagar och solstrålar som reflekteras på kristallklart vatten.

Oud Wood Eau De Parfum

Doften som osar elegans och exklusivitet. Med noter av den mystiska, dyrbara och sällsynta noten oud tar doften avstamp för att smälta samman med exotiskt rosenträ och kryddig kardemumma för att landa i en varm bas av tonkaböna och ambra. Man eller kvinna? Spelar ingen roll, alla kan njuta av denna könsöverskridande doft.