Topplista: MAC Cosmetics

2020-04-15

Populära primers, hyllade foundations, vackra ögonskuggor och läppstift i många nyanser. MAC Cosmetics har det mesta i sminkväg. Dessutom hyllas märket av professionella makeupartister. Spana i märkets bästsäljare här!

blog-mac-cosmetics-header-2000x1125px.jpg

MAC Cosmetics Lipstick/ Little MAC

Det var de ikoniska läppstiften som gjorde Mac Cosmetics känt över hela världen. Och med ett enormt utbud av färger kan alla hitta sin perfect match. Little Mac är märkets bästsäljande läppstift i praktisk resestorlek som kan tas med som handbagage på flyg. Det perfekta läppstiftet för dig som gillar att resa, inte använder läppstift så ofta eller som alltid använder läppstift och vill ha många att välja mellan! 

”Superfin färg och känns knappt att man har något på läpparna. Smidigt med ett litet läppstift om man är en sådan som inte använder läppstift ofta”. — Martina

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+

Kolla backstage på valfri modevisning och du kommer att hitta denna setting spray på de flesta makeupartisters bord. Funkar både som primer och för att fixera makeupen. Dessutom kan du använda den för att spä ut din foundation eller intensifiera färgen på din makeup. 

"Ett setting spray som håller sminket på plats och gör att det ser naturligt ut. Tar bort den pudriga looken. Suveränt bra!” — Josefin G

MAC Cosmetics Bronzing Powder

Ge din hy en skir, naturlig effekt med vacker lyster med detta bronzing powder. Perfekt för att framhäva hudtonen eller förstärka en redan solkust look. Extra plus för den lättarbetade formulan som ger en jämn applicering!

MAC Cosmetics Extended Play Gigablack Lash Mascara

Lättviktig och förlängande mascara som ger dina fransar det där lilla extra lyftet. Den smarta borsten med mikrosfärer ger varje frans intensiv svart färg med definition och volym. Dessutom smular den inte men är ändå lätt att tvätta bort.

”Helt klart den bästa mascaran jag någonsin haft. Sjukt prisvärd. Lätt att använda med smal borste, man får med alla fransar utan kladd. Smulfri och sitter hela dagen och hela festen!” — Unni

MAC Cosmetics Studio Fix Fluid spf 15

En riktig favoritfoundation för många som ger en naturligt matt finish. Den har en lättare täckning men som är uppbyggnad för dig som vill ha en lite mer täckande bas. Formulan ät lätt att applicera och ger ett jämnt och hållbart resultat. Resultatet blir en mjuk och slät hy med minskad synlighet av porer och ojämnheter. 

”Jag är jättenöjd med denna foundation. Täcker bra, väldigt dryg, man håller sig matt i hyn. Toppen att den finns i så många nyanser så att man kan byta eller mixa under sommaren”. — Susanne G