Vacker välmående volym!

2010-05-26

disp® Selected Volume Shampoo & Treatment bygger skonsamt upp volym i alla hår. Låter det bekant att du provat ett schampo som ger fin volym, men efter ett par tvättar känns håret torrt och sprött? Skillnaden mellan ett bra volymgivande schampo och ett som torkar ut handlar helt och hållet om ingredienser och formula.

Det sämre volymschampot ruggar upp och öppnar hårstråets fjällskikt, så att ytan blir mer känsligt för uttorkning. Ett volymschampo som disp® Selected Volume innehåller proteiner som istället bygger upp hårstrået. Veteproteiner är små när de är blöta och sväller när de torkar. De kryper in i håret och maximerar det. Resultatet blir ett friskt hår som blir mätbart tjockare och starkare. Corpus Crispus-algerna i produkten ger ytterligare skydd och fukt. Genom att avsluta tvätten med Treatment ökar du effekten och får ett vackert livfullt hår.

  • Schamponera alltid håret två gånger.
  • Första gången tar du en liten klick som tvättar bort den värsta smutsen runt hårbotten. Skölj.
  • Andra gången tar du en lika liten mängd men arbetar upp ett fint lödder. Skölj och krama ur håret ordentligt.

Om du tycker att produkten inte känns tillräckligt dryg behöver du applicera schampot i ett blötare hår. Istället för att ta mer schampo tar du lite mer vatten i håret.

  • Ta en liten mängd Treatment i väl urkramat hår och sprid långt ut i längder och toppar. Skölj.