Vinterns lyxiga gåva — det här får du

2020-02-25

Spoiler alert! Vi kunde inte hålla oss och har tjuvkikat på Elevens lyxiga vintergåva. Är du också nyfiken? Här får du veta vilka produkter som ingår, du kommer inte att bli besviken.

eleven-lyx-gwp-blog.jpg

Skäm bort dig själv — så skämmer vi bort dig ännu mer! Just nu får du en superlyxig gåva (värde: 1 332 kr) när du handlar valfria produkter för 999 kr. Så behöver du fylla på i badrumsskåpet eller necessären så är det rätt tillfälle att göra det nu. Men vänta inte för länge, för vi har bara ett begränsat antal av gåvan...

Det här innehåller gåvan (värde: 1 332 kr):

VGWP1.jpg

Unique One Hair treatment (9 ml)

Den här multiprodukten har varit en älskad bästsäljare ända sedan 2011. Och det är inte så konstigt med tanke på att den har hela tio fantastiska egenskaper. Bland annat förebygger den kluvna toppar, vårdar torrt och skadat hår, ger mer volym, reducerar frissighet och mycket mer.

NYX HD Finishing Powder (2,8 g)

Som photoshop - fast på burk! Detta puder med finfördelade mineraler är perfekt för att avleda ljuset från huden och hålla glänsande partier under kontroll samtidigt som den håller sminket på plats.

Nuxe Gentle Toning Lotion (35 ml)

Härligt ansiktsvatten som gör huden ren och fräsch utan att irritera eller strama. Passar alla hudtyper och åldrar. Perfekt sista steg i din rengöring. 

VGWP2.jpg

Be Here Now Skincare Sheet masks

Känns din hud torr och glåmig? Då kan en ansiktsmask vara det du behöver. Perfekt att boosta huden samtidigt som du får en skön avkopplande stund. Du får två ljuvliga sheet masks från nya märket Be Here Now Skincare, Relax & Let Go en som ger djup återfuktning och Inhale, Exhale för en fantastisk glow. 

Löwengrip Clean & Calm Facewash (15 ml)

Fantastisk rengöring för känslig hy. Den här skonsamma lätt löddrande formulan tar bort smuts, orenheter och makeup utan att irritera huden. Den verkar även fuktbevarande så att huden blir mjuk och smidig efter tvätt.

VGWP3.jpg

Swiss Clinic Face Dry Mask

En torr ansiktsmask kan låta ganska meningslöst. Men den här masken gör faktiskt en hel del för din hy. För i den torra tygbiten sitter massor av aktiva ingredienser som aktiveras av värmen från huden när du lätt masserar masken. Eftersom du inte tvättar ansiktet efter så fortsätter ingredienserna att jobba efter att masken tagits bort. Perfekt som uppladdning inför en festkväll!

Brilliant Smile Evo Whitening tandkräm (fullsize)

Vem drömmer inte vita fina tänder? Den här tandkrämen tar bort ytliga missfärgningar och ger dig ett vackert vitt leende.

Dermaceutic Hyal Ceutic (15 ml)

En riktig fuktboost till torr hy som är i behov av en fuktinjektion. Krämen innehåller mycket hyaluronsyra och har en plumpande effekt på huden. 

VGWP4.jpg

Gucci spegel

Smidig spegel att slänga ner i väskan för att kolla sminket under dagen. Eller för att applicera läppstift inför en spontan aw. Dessutom är den väldigt snygg!

Xlash Eyeliner (fullsize)

Skapa snygga vingar med den här eyelinern från Xlash. Den smidiga filtapplikatorn gör att den är lätt att applicera utan kladd, även för den ovana användaren. Torkar snabbt och sitter som berget hela natten! Extra plus för att den enkelt tas bort med bara vatten. 

Whamisas Flower Sheet mask

Härligt återfuktande ansiktsmask som innehåller 95% ekologiska ingredienser. Denna fuktbomb ger huden omedelbar lyster!