Behandla torr och känslig hy som Penny Parnevik

2021-05-01

Besitter du en torr och känslig hy? Då ska du spana in den här guiden och få tips om de bästa produkterna från Clarins som hjälper din hy att må bra och stråla! Gör som Penny Parnevik helt enkelt. Hennes knep ligger i en vårdande och effektiv rutin med produkter från Clarins som hjälper att stärka och lyfta varandra.

Med en lång vinter bakom oss och en hy som kämpat för att behålla sin grund, speciellt för oss torrisar, så behöver den en ny boost på vårkanten. Är du också av den känsliga sorten så har just Clarins de perfekta produkterna som verkligen vårdar från djupet och tar hand om huden. Läs mer om dessa här och bli guidad hur du behandlar en torr och känslig hy precis som Penny Parnevik gör.

“Mjuk formula och passar för en torr och känslig hud som mig” 

Soothing Gentle Foaming Cleanser

Penny börjar sin hudvårdsrutin med att använda denna löddrande ansiktsrengöring som är en nyhet från Clarins. Den rengör varsamt på djupet och hjälper din hud att bevara balansen, samtidigt som du upplever en blommig frisk doft medan du rengör. Använd dagligen för ett resultat av en mjukare och stärkt hy.

“Återfuktande och lugnande för huden och gör mig redo för resten av morgonrutinen” 

Soothing Toning Lotion

Efter rengöring kompletterar Penny och vi andra med att använda Clarins nya ansiktsvatten i samma serie. Skapad för torr och känslig hy. Ansiktsvatten är nästa steg för att få huden extra ren och just denna kommer i en lätt gel-textur som gör hyn smidig och komfortabel. Den förbereder huden perfekt inför kommande produkter.

“Den dämpar rodnad i ansiktet, är för alla åldrar anpassad för en känslig hy”

Calm-Essentiel Redness Corrective Gel

Har du en stram och kliande hud? Då ska du som Penny använda den här ansiktsgelen som är uppfriskande, dämpar rodnad och ger omedelbart skydd till en försvagad hud. Med en doft av diskret mysk-blomma lugnas huden då den är specifikt utvecklad för att göra just det. Denna produkt används på dagen och består av 95% naturliga ingredienser!

“Den här vårdande oljan använder jag varje kväll för att få en mjuk och lugn hy”

Calm Essentiel Restoring Treatment Oil

I nästa steg är det dags för Pennys favorit olja som verkligen lugnar, skyddar och ger näring till en känslig hud. Regelbunden användning av denna olja och kliande hud är ett minne blott! Med samma doft som ansiktsgelen är denna produkt också skapad för alla kvinnor med känslig torr hy. Gör som Penny  –  använd dag som kväll, och allra helst som kur under 10-20 dagar. And the magic will happen!

“Det är viktigt med denna att du värmer den mellan fingrarna innan, sedan applicerar du den under ögonen och under ögonbrynen och det här lyfter verkligen vilket känns bra för en trött mamma”

Total Eye Lift
Denna magi-produkt har varken undgått Penny eller dig! Alla vet vid detta laget att ögonområdet är väldigt känsligt och bör behandlas med varsamhet. Precis vad denna ögonkräm gör. Söker du en anti-aging ögonkräm? Då är Total Eye Lift för dig. Den gör jobbet mot mörka ringar, påsar och rynkor. Den är så fiffig att den på kort sikt ger synliga resultat som utslätad mer pigg hy med ett nytt lyster och på lång sikt synligt reducerade påsar, rynkor och mörka ringar. Har ni inte testat ögonkrämen är det verkligen dags nu. 

“Bra för mig med torr hy, har alltid med denna i väskan och fyller på under dagen. Ger även ett skydd till huden” 

Hydra-Essentiel Hydrating, Multi-Protection Mist

Sist men inte minst använder Penny denna ansiktsmist som är både återfuktande och multi-skyddande. Låter inte det bra så säg! Sist ut i Pennys rutin för att behandla torr och känslig hy är alltså en mist som skyddar mot föroreningar och temperaturskiftningar. Misten används sist i rutinen, men också med fördel flera gånger under dagen för att återigen boosta huden med fukt. Den här misten från Clarins doftar ljuvligt av blommor och ger utöver fukt ett lyster precis som du vill ha det. 

Vi hoppas nu att du fått inspiration till att ta hand om din torra och känsliga hy på ett bättre sätt!

Här hitta du alla Pennys favoritprodukter från Clarins.
Upptäck alla Clarins produkter här.