"Boosta" ditt hår!

2011-08-30

Jag hade under en lång period i mitt liv löshår, när jag efter några år valde att låta mitt egna hår växa ut så var det fullständigt förstört. Jag började då hela processen med att gå till en bra frisör och klippa bort det slitna och trasiga och började sedan om från 0.

Det första jag gjorde var att införskaffa mig den bästa tänkbara inpackningen, i detta fallet är det självklara valet Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque. Två gånger i veckan tog jag en ordentligt klick inpackning och droppade några droppar Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment i inpackningen och applicerade det sedan i mitt handduks-torkade hår. Sedan fick behandlingen sitta kvar i cirka 20 minuter, när håret (efter sköljning) fortfarande var blött la jag i ytterligare några droppar olja i längderna. Dessa regelbundna inpackningar körde jag i kombination med Hårkontroll. Jag måste verkligen säga att Hårkontrollen gjorde underverk för mitt hår, efter endast några månader hade mitt hår vuxit otroligt och kvalitén var häpnadsväckande. När jag sedan kom tillbaka till min frisör trodde de att jag satt i nytt löshår och de vägrade tro på att det var mitt egna hår förens de började jobba med det (bra betyg!) :).

Ett annat grymt tips för er som tycker att ert hår växer lite för långsamt är att kombinera Hårkontroll med Lee Stafford Hair Growth Treatment Mask, en fantastiskt bra och prisvärd mask som faktiskt får håret att växa fortare. Testa får ni se!

När vi ändå pratar om hår så kommer jag osökt in på min lilla dotter som är så håröm att jag inte kan borsta ut hennes midjelånga hår ordentligt. Räddningen där blev denna lilla skatt, Tangle Teezer Magic Flowerpot Utredningsborste (finns i både himmelsk blå och prinsess-ljuv rosa). Gör morgonen/kvällen lite trevligare hemma och ta hjälp av en Flowerpot :).

/ Kram Linda!