Boosta huden med Exuviance för glow efter sommaren

2021-08-24

För att bibehålla sommarlystern kan det vara en god idé att prioritera huden lite extra inför hösten. Under sommarhalvåret utsätter vi huden för solexponering och till följd av vistelse i solen kan det uppkomma pigmentfläckar och ojämnheter i huden. Detta är inget ovanligt och som tur är så finns det hjälp. Här vi går vi igenom vilka Exuviance produkter som boostar höst-glow!

Höstens hudvårdsrutin med Exuviance

Inför hösten ställer vi om vår hudvårdsrutin för att boosta huden lite extra. Vi ger helt enkelt huden mer kärlek med närande och stärkande ingredienser, så som NeoGlukosamin, AHA PHA, vitamin C och A – som alla har gemensamma faktorer, de fokuserar på att ge en fantastisk lyster och hjälper oss att bibehålla det härliga sommarglowet.

Därför vill vi lyfta tre Exuviance favoriter som stärker, stimulerar och vårdar huden. Nedan finner ni tre storsäljare som ni med fördel kan använda året om, men som är särskilt bra för att återställa huden efter sommaren: 

Performance Peel AP25

Nyheten Performance Peel AP25 är en kraftfull tvåstegspeeling för hemmabruk som ger direkt förnyelse till huden. Kombinationen av 25% glykolsyra, mandelsyra och PHA som ger en förbättrad hudstruktur, jämnar ut pigmentering och minimerar fina linjer och rynkor. Kan med fördel användas för alla men försiktighet bör vidtas vid känslig och reaktiv hud.

Skinrise Morning Glow

Härliga pads som återfuktar på djupet. Padsen innehåller extrakt av gurka och eukalyptus som ger en fräsch och uppiggande känsla på huden. Dessutom finner ni två typer av PHA, Glukonolakton och Laktobionisk syra som stimulerar cellförnyelse och ger huden en fantastisk lyster och nytt glow.

Daily Corrector SPF 35

En återfuktande fluid med SPF35 för användning dagtid. Fluiden innehåller NeoGlukosamin som exfolierar milt, B-Resorcinol som minskar inflammationer, Vitamin E samt extrakt av gurkmeja och druvkärna som bidrar med antioxidanter för att bygga upp en motståndskraftig hud. Sammansättningen motverkar hyperpigmenteringar och bidrar till en jämnare hudton med en förnyad lyster. Passar alla hudtyper, men särskilt en hud med pigmentfläckar, ojämn hudstruktur, akne eller med en fet tendens. 

Text av Martina Hagenborn

Ställ om inför hösten med Exuviance och shoppa hela deras sortiment HÄR.