China Glaze Anchors Away Collection

2011-04-03

I vår tycker jag att China Glaze är det märke som lyckats allra bäst bland säsongens nagellackskollektioner. Anchors Away Collection består av 12 lack uppdelade i två serier. Här finns något för alla! 6 av nyanserna är ljusa medan de andra är härliga färgklickar. Flera av de ljusare färgerna går i de här dova lite "smutsiga" pastelltonerna som varit så trendigt senaste året. De mer färggranna lacken går i allt från blått till gult och rosa.

Idag tänkte jag visa er mina tre favoriter ur kollektionen.

Ahoy! är bärigt rosa i en ursnygg glossig finish fylld med små små skimrande flingor som bryter ljuset på ett effektfullt sätt. Det är så blankt att det ser vått ut även efter att det torkat.

White Cap är ett skirt lack fullt av guldskimmer. På bilden har jag applicerat fyra lager så det täcker helt, men det är precis lika snyggt om man stannar vid ett, två eller tre. Vid full täckning är lacket nästan vitt, nöjer man sig med färre lager så är det skirt guldskimrande och väldigt snyggt att lägga som effekt över andra färger.

Hey Sailor är retrorött när det är som bäst, en klassiker som alla borde ha i sin samling. Färgen är kanske inte helt unik men hur snygg som helst och lacket är i princip täckande i ett enda lager.

/ Helena - LipGloss Bitch

LipGloss Bitch - China Glaze