Clarins Everlasting Compact Foundation SPF 15

2011-10-09

För de allra flesta kvinnor så är grunden något av det absolut viktigaste i en make-up. Att hitta en perfekta foundation är inte alltid lätt. Jag och två tjejer till har fått testa Clarins nya Everlasting Compact Foundation och vi blev alla lika förälskade. Vår kärlek till produkten kom i något olika varianter, en av tjejerna som är i 20-års åldern tyckte det var en av de absolut bästa puder-foundation hon använt. Hon applicerade den med en stor borste och applicerade endast med svampen på de ställen i ansiktet där hon upplevde att hon var lite röd (under näsan, en liten kvissla och på hakan). Den andra tjejen som är några år äldre använde produkten ihop med den torra svampen och tyckte den gav en alldeles perfekt täckning, jag tror hennes exakta ord var något i stil med: "Oj, min hy blev nästan perfekt ju".

För egen del så älskar jag allt med denna Everlasting Foundation. Jag älskar den lyxiga förpackningen, den mjuka fina färgen och den otroligt fina täckningen. Jag som är 37 år tycker den ger snyggast resultat med lätt fuktad svamp med lite extra tillsyn under och på näsan. Jag har nog en väldigt typisk skandinavisk hy med ljus hudton som helst bär foundation med gula inslag. Jag använder färgen Nude och den smälter in perfekt och ger en mycket fin grund!

Ett litet tips på vägen: Tänk på att välja en färg som ligger så nära er egen hudton som möjligt (välj hellre en ljusare färg än en mörkare), testa inte färgen på handryggen då den färgen inte alls stämmer överens med din ansiktsfärg. Bäst färgmatchning gör du genom att applicera din foundation på hakbenet, då ser du att färgen stämmer med både din hals och din ansiktsfärg.

  • En foundation applicerar du bäst med en foundationpensel eller en svamp.

/ Kram Linda!

Clarins Everlasting Compact Foundation