Cocktail Your Skin med LNDA Skincare

2021-09-09

Med LNDA's kollektion av boosters kan du mixa, matcha och skräddarsy dina hudvårdsprodukter själv så att de passar perfekt till dina individuella behov och hudutmaningar. Här berättar LNDA's grundare, Linda Johansen, om hur du boostar din hud på bästa sätt.

Jag älskar idén om att ha en egen hudterapeut hemma i badrummet – men de här formlerna tar det till nästa nivå. 

Med den här kollektionen boosters kan du mixa, matcha och skräddarsy dina hudvårdsprodukter själv så att de passar perfekt till dina individuella behov och hudutmaningar.

Har du en kräm som du älskar men som skulle kunna ge lite mer fukt? Har du ett serum som hjälper mot mesta men som skulle kunna göra mer för ålderstecknen? Mina koncentrat förstärker dina krämer och serum genom att ge dem en målinriktad boost. Så vare sig du vill ha mer fukt, mer lyster, mer fasthet eller mindre pigmentering kan du helt enkelt välja den cocktail som är rätt för dig.

Och om du verkligen vill ge huden en intensiv dos av aktiva ämnen kan du använda boostern som den är under serum och hudkräm. Du kan också mixa (och matcha!) flera boosters. 

Så här fungerar det. Vi har fyra olika boosters – det finns en eller flera som fungerar för alla. Det enda du behöver göra är att hitta de formler som passar bäst för dig – och börja blanda din cocktail. 

Mina cocktails är lättflytande koncentrerade formler genomsyrade av kraftfulla aktiva ämnen som försvinner djupt ner i huden för att göra nytta. Molekylerna i formlerna är små och når ner till de hudceller som formas i epidermis. Målet är att få huden att fungera så optimalt som möjligt så att den känns och verkar hälsosammare och fräschare. 

VITAMIN A BOOSTER

Min Vitamin A Booster förvandlar vilket serum eller kräm som helst till en kraftfull anti-aging-produkt som kan skräddarsys för att anpassas till din hud. Retinol är känt för att öka cellaktiviteten, och efter användning känns huden jämnare. Den här kraftfulla retinolformulan behandlar ålderstecken, lugnar akne, reparerar solskador, minskar pigmentfläckar och jämnar ut hudtonen. Och resultaten? Du får en fastare, jämnare hud med mer lyster. (Retinolprodukter bör alltid användas på natten och du ska alltid använda solskyddsfaktor när du behandlar huden med A-vitamin!)

PEPTIDE BOOSTER

Min Peptide Booster används för att bekämpa slapp hud, där bindväven har försvagats. Den fungerar genom att stimulera hudens egen kollagen- och elastinproduktion vilket gör huden starkare med ett fastare utseende och förbättrad elasticitet.  Peptide Booster riktar in sig på hudens ålderstecken för att behandla allt från ojämn hudton till fina linjer och rynkor. Dess formula är framtagen med specifika cellkommunicerande ingredienser som lär hudcellerna att bete sig som om de vore unga igen genom att förstärka deras egen förmåga att reparera sig själva. Tillsammans med aminosyror, antioxidanter och fuktgivare reparerar och skyddar Peptide Booster hudens barriär och ökar dess naturliga spänst.

RADIANCE BOOSTER

Min Radiance Booster kan hämma tyrosinasaktiviteten vilket kan reducera pigmentering. Tyrosinas är det enzym som omvandlar tyrosin till melanin (pigment) medan antioxidanter skyddar huden mot fria radikaler och andra aggressiva ämnen. Din hud bör se jämnare ut med extra lyster. Du bör alltid använda en solkräm med hög solskyddsfaktor eftersom det hjälper till att minska hyperpigmentering och solskador.

HYDRATION BOOSTER

Min Hydration Booster lämpar sig för uttorkad och känslig hud som behöver extra fukt. Huden ser fastare, jämnare och hälsosammare ut när den har återfuktats ordentligt, och den här boostern innehåller nano-hyaluronsyra. Hyaluronsyra produceras naturligt i kroppen och binder en enorm mängd fukt i huden. De små hyaluronsyremolekylerna vi använder mjukar upp huden och bekämpar förlust av fukt, torrhet, linjer och slapp hud. Avsluta alltid med en rik fuktighetskräm för att uppnå maximal balans.