Detoxa huden med ACQUIZHEN

2011-02-15

Ser din hud grå och livlös ut? Eller har du problemhy? Ibland gör inte alltid huden som man vill. Då är det kanske dags att prova ett ekocertiferat och organiskt hudvårdsmärke. Och då också undvika syntetiska ämnen på huden ett tag. Det kan ge din hud en riktigt detox!

ACQUIZHEN är ett nytt hudvårdsmärke på den svenska marknaden. Produkterna är organiska och certiferade av ECOCERT som har väldigt höga krav vid sin certifiering. De är också effektiva och omtyckta av hudterapeuter. Formula och design är anpassad för att fungera på både män och kvinnor och gör det till ett unisexmärke.

Så vad gör det då för huden? De aktiva ingredienserna är noga utvalda av en forskare som länge har arbetat med medicinsk hudvård. Produkterna har en bas av effektiva ingredienser som motverkar hudens åldrande, ger lyster och fukt samt förbättrar hudens mikrocirkulation. Ingredienserna har även specifika egenskaper i varje produkt. Produkterna hämmar skadliga processer på cellnivå och stärker samtidigt cellernas förmåga att förnya sig.

ACQUIZHENs produkter är lätta i konsistensen och formulan är anpassad för att ge optimal mängd aktiva ingredienser till huden.

När man börjar använda effektiva, organiska produkter så kan huden bli lite röd i början. Det är ingen allergisk reaktion utan cirkulationen som kommer igång. Huden vänjer sig efter några dagar. På samma sätt så kan du som har en problemhy först få värre problem innan de mattas av och du får ett betydligt bättre resultat!

ACQUIZHEN har ett minimum av 99,09% av de totala ingredienserna från en naturlig källa och ett minimum av 71,1% av de totala ingredienserna från ekologiskt jordbruk.

För varje såld produkt skänks ett träd till föreningen Trees For The Future.