Emilias skönhetsfavoriter

2021-04-12

Under en serie med blogginlägg så kommer du att få möta olika personer som jobbar med Eleven. Du får ta del av deras tre bästa skönhetsfavoriter och varför de valt ut just dessa. Få tips och bli inspirerad! Denna gång genom Emilia som arbetar på ekonomiavdelningen.

blog_skonhetsfavoriter-emilia_2000x1125.jpg

Möt Emilia, vår nya sprudlande kollega på ekonomiavdelningen. Emilia började i januari detta år (2021) och har snabbt kommit att älska sitt jobb! Hon beskriver sitt jobb på ekonomiavdelningen som fantastiskt roligt. Lika så den roliga bransch hon hamnat i. På detta företag händer det mycket och hon tycker såklart att det är ett stort plus att ha alla härliga och duktiga kollegor runt sig. Inte minst alla skönhetstips man får!

Vi bad Emilia välja ut sina egna skönhetsfavoriter som finns på Eleven och det här var de produkter hon inte kan vara utan:
 

Maybelline New York Lash Sensational Lash Multiplaying Mascara

Jag har provat alla möjliga mascaror men kommer alltid tillbaka till den här! Mascaran ger långa fransar, otroligt bra volym och sitter hela dagen. Gummiborsten gör det lätt att separera och få med alla fransar. Dessutom gör dess form att man får till den där extra avslutande längden genom att använda böjen mot fransarna.
 

LdB Creme Rich Lotion

En riktig budgetfavorit! Jag som har torr hud, speciellt nu på vintern, kan ha svårt att hitta en bra body lotion. Denna har jag använt i flera år och den fungerar otroligt bra. Dessutom är den både vegansk och dermatologiskt testad.
 

Kéraste Soleil Huile Sirene

Jag älskar Kérastes produkter och nu när det faktiskt inte är alltför långt till sommaren vill jag passa på att tipsa om ett jättebra solskydd för håret. Det är lätt att glömma att även håret behöver skyddas mot solen. Denna produkt innehåller UV-skydd som minskar påfrestningen på hårfibern, vitamin E som skyddar mot slitage och kokosvatten som går in på djupet och tillför fukt. Ger dessutom en snygg beach look utan att håret blir stelt eller tyngs ner.


Vill du shoppa eller läsa mer om någon av Emilias skönhetsfavoriter?