En snabb och skonsam ansiktslyft

2011-03-01

All About Beauty: Stylage

Reporter Martina Richter: Vad är det som gör att vi med åren ser äldre ut? För det första är det att vårt ansikte förlorar volym. De runda och gulliga kinderna vi en gång hade som unga försvinner med tiden och vid ca. 40 års ålder så dyker de sk. nasolabiala vecken upp, dvs. rynkorna som går från näsan ner mot munvinkeln. Även ringar under ögonen kan dyka upp pga förlorad volym vid kinderna.

Vill man göra något åt saken och inte utsätta sig för ett stort ingrepp, utan snabbt och enkelt få en föryngrad look, så är en Stylage Lift säkert ett bra alternativ.

Reporter Dr. Olof Nybacka: Stylage är en gel gjort på ett ämne som återfinns i vår kropp och i huden. Substansen heter hyaluronsyra och är bearbetad till en mjuk fast gel som lyfter upp huden vid de ställen som volymen har gått förlorad. Stylage förs in under huden med en nål och det känns nästan ingenting. Produkten är en teknologisk sensation då den också innehåller en antioxidant som gör att man sällan blir svullen efter behandlingen. Dessutom håller resultatet upp till ca. ett och ett halvt år.

Stylage Lift kan man göra på ett flertal kliniker i Sverige som på Stockholm Medical SkinCare Center, Adam & Eva kliniken, Sundberg & Agrell i Malmö mm. Titta på nätet så hittar du fler.