Fyra fantastiska nyheter från Filorga i deras Age Purify-serie

2021-03-03

Har ni hört talas om att Filorga lanserar en helt ny hudvårdsserie? Perfekt för dig med den kombinerade/feta hudtypen! Spana in serien som kombinerar både en effektiv anti-ageing och behandlar orenheter samtidigt. Serien innehåller fyra ansiktsprodukter; en rengöring, en mask, ett serum och en kräm.

blog_filorga-age-purify_2000x1125.jpg

Upptäck och handla Filorgas nya Age Purify-serie hos oss

Enligt studier har vuxenacne ökat de senaste åren och detta på grund av ökad stress, miljöföroreningar och hormoner. Vilket i sin tur lett till ett växande behov av produkter som kan verka både mot just orenheter i ansiktet samtidigt som de verkar anti-age. 

Filorga svarar på detta behov genom att nu lansera denna unika hudvårdsserie som tar hand om dem båda. Produkterna verkar balanserande mot orenheter och ålderstecken, hur bra?

Så är du ute efter en frisk och fräsch hud som har en dubbel effekt då ska du välja Age Purify från Filorga.
 

Det här är Age Purify-serien

Produkterna i Age Purify-serien har en skön och lätt formula. De verkar balanserande, icke-portilltäppande och har aktiva ingredienser som verkar mot ålderstecken. Det speciella med serien är att den innehåller två olika formler. Den ena består av innovativa ingredienser som balanserar huden ex zink, PHA syra, azelinsyra och antioxidanter. Den andra innehåller peptider, hyaluronsyra och polysackarider. Dessa är åldersförebyggande och stärker din hudbarriär. Nedan kan du grotta ner dig ännu mer om varje enskild produkt.
 

Age-Purify Clean 

En rengöring där du tar en gel-klick och masserar in med cirkulära rörelser på en redan fuktad hud. Gelet blir i kontakt med fukt till skum som du sedan sköljer av med vatten. Rengöringen går ner på djupet och har en viktig exfolierande effekt som vi alla vill åt. Det som är så bra är också att den inte har en uttorkande effekt på huden utan verkar återfuktande och mjukgörande. OBS! Används inte för att ta bort make-up kring ögonen.

Age-Purify Mask

Den här masken i lera applicerar du enkelt på en rengjord hud. Lägg gärna ett tjockt lager som du låter verka i 10 minuter innan du sköljer av den med vatten. Även denna produkt verkar djuprengörande på din hud utan att torka ut den. Du kommer garanterat lämnas med en härlig frisk känsla i ansiktet! Använd gärna 1-2 ggr per vecka, men undvik ögonen.

Age-Purify Intensive

Här har vi det dubbelverkande serumet i serien. Både mot orenheter i din hud och mot fina linjer och rynkor. Denna produkt applicerar du på rengjord hud både morgon och kväll. Tack vare att serumet innehåller botaniska extrakt så får du en långverkande effekt då hudens mikrobiom balanseras. Det som är så bra är att den också är anti-inflammatorisk i sin sammansättning. 

Age-Purify Cream

En kräm som även den är dubbelverkande precis som serumet i serien. Förutom att den arbetar mot orenheter och anti-age så verkar den fuktbevarande och fuktgivande. Du arbetar in krämen på en rengjord hud både morgon och kväll. För allra bäst effekt ska du se till att använda serumet innan du applicerar denna produkt.