FOREO släpper en ny variant av sina populära ansiktsborstar - LUNA™ 3 plus

2021-03-10

Den populära serien LUNA från svenska varumärket FOREO får nu tillökning! FOREO har tagit hudvården till en helt ny nivå med sina ansiktsborstar för optimal rengöring i kombination med innovation inom avancerad hudvård. Därför är det superkul att de nu lanserar en ny variant i LUNA-serien vid namn LUNA 3 plus. Här ger vi dig allt du behöver veta om den nya ansiktsborsten och hur den urskiljer sig mot andra varianter.

blog_foreo-luna-3-plus_2000x1125.jpg
Visste du att ansiktsborstarna är tillverkade av ultra-hygieniskt silikon där bakterier inte kan leva och frodas? Ett riktigt säkert kort för din hudvårdsrutin! Produkterna är även vattentäta och mycket användarvänliga. Som om inte det var nog så har FOREO även vunnit mängder med priser för sin design, sin innovation och sina hudvårdslösningar. Idag hittar du FOREO världen över. Det viktigaste av allt, nu lanserar de sin nya LUNA 3 plus som kommer i två varianter – en för normal hy och en för känslig. Har du inte testat någon LUNA, gör det! Då de passar alla hudtyper och åldrar! 
 

Bekanta dig med FOREOs nyhet LUNA™ 3 plus

Nu välkomnar FOREO sin LUNA 3 plus in i LUNA-familjen som är det senaste inom teknisk hudvård. Denna variant ger en kombination av värmeterapi samtidigt som den stramar upp huden med hjälp av mikroström. Det första steget är rengöring med värmeterapi som mjukar upp din hud och ger dig en avslappnande stund. Steg nummer två är anti-aging läget som arbetar med dina fina linjer med hjälp av låga spänningar. Precis som med andra LUNA-produkter så ser rutinen likadan ut vid rengöring, där du tar bort makeup, applicerar din rengöring, fuktar din LUNA och utför lätta, cirkulära rörelser. Skölj av ansiktet och din LUNA efteråt. 

Vid nästa steg, för att använda anti-aging funktionen så ska din hy vara ren och torr, samt din ansiktsborste. Applicera FOREO:s egna serum där du vill behandla och starta igång din LUNA. Instruktioner får du i FOREO:s app som du kopplat ihop med din LUNA 3 plus (precis som med andra ansiktsborstar i serien). När du är klar så avslutar du med en dag- eller nattkräm. Det som är så bra med LUNA™ 3 plus är att den automatiskt stänger av sig efter din rutin så du behöver inte tänka på det.
 

Största skillnaderna mellan nyheten LUNA™ 3 plus och de andra borstarna i serien:

- Den erbjuder värmeterapi under din rengöringsrutin för att mjuka upp hyn och ge dig en härlig spa stund.

- Den arbetar med anti-anging på en helt ny nivå med hjälp av mikroström som stramar upp.


Vill du ta reda på vilken LUNA som är den perfekta matchen för just dig? Kika in vår guide för att hitta rätt ansiktsborste!

Är du sugen på att testa nyheten LUNA 3 plus eller någon annan ansiktsborste i LUNA-serien? 👇