Glow in the dark med vinterns måsten

2021-02-28

Under vintersäsongen är det extra trevligt att sätta lite guldkant på den mörka tillvaron. Vi har därför samlat de allra bästa glow-produkterna som kommer få dig att lysa som en stjärna i vintermörkret!

blog_-glowprodukter-inpiration_2000x1125.jpg

Låt kroppen, ansiktet och håret synas lite mer. Glow-produkter är väldigt populärt av en anledning - du skiner! I det här inlägget tipsar vi dig om produkter som rengöring, ansiktsmask, bronzer, puder, pads, olja och mist som alla innehåller ingredienser som ger glow inifrån och ut. Så sätt igång att applicera och jobba upp glowet 👏

 

Rengöring från ELEMIS - Superfood AHA Glow Cleansing Butter
Den mest nödvändiga produkten att ha för att skapa ett glow i ansiktet är rengöring. Som du vet är rengöring a och o vid ansiktsvård. Det är första steget till att skapa en hälsosam look och bas. Så även när det kommer till glow. Genom att använda denna rengöringsprodukt från Elemis så får du bort alla orenheter och smink i ansiktet. Samtidigt ger den huden näring och återfuktar. Innehållet i produkten hjälper till att pigga upp huden och lämnar den med ett lyster! 
 

Ansiktsmask från RITUALS - The Ritual Of Namasté Glow Mask
Nästa steg i att få till ett glänsande ansikte är att då och då lägga en ansiktsmask med rätt innehåll. I denna ansiktsmask från Rituals finns naturligt AHA. Den är framtagen för att exfoliera varsamt, öka cellförnyelsen och därigenom förhöja din huds lyster. Du hittar också ingredienser som helig lotus och saffransblomma. Säger som Rituals själva säger - klara, färdiga, glow!


Pads från Exuviance - Skinrise morning glow
Wow och åter wow! Den här härliga produkten som appliceras direkt på morgonen från Exuviance får ni inte missa! Efter tvätt och ansiktsrengöring tar du en av padsen från burken och drar över ansiktet. Därefter masserar du in produkten i huden lätt med fingertopparna. Du lämnas med ett härligt morgon-glow som sätter grunden innan sminket. Det finns en anledning till att produkten blivit hypad på kort tid, den levererar på vad den lovar!

blog_-glowprodukter-products_2000x1125.jpg

Bronzer från ISADORA - Bronzing Powder
När det kommer till smink vet nog de flesta vid det här laget att bronzers är något som ger glans till ditt ansikte. Som makeup-produkt är IsaDora bronzing powder välkänt och har använts av många under åren. Den ger ett härligt solkysst ansikte som skiner ikapp med solen. Den har en len textur och därför enkel att applicera, samt är oparfymerad. Bronzern kommer i sex olika nyanser, har du testat någon?
 

Glowpuder från NYX - Born To Glow Illuminating Powder
En annan produkt inom smink som kan användas för att få extra glow är puder. Detta löspuder från NYX är proppat med skimmer för ditt ansikte och din kropp! Pudret reflekteras fint i ljuset och du kan välja mellan fyra nyanser beroende på hudton. Perfekt produkt som är lent och enkelt att använda både i ansiktet och på kroppen. 
 

Kroppsolja från IDA WARG - Dry Shimmer Oil
Ännu en produkt för att få lite mer glow på kroppen är ju inte fel att investera i. Så här har vi den numera kända skimrande oljan från Ida Warg som du kan spruta på armar, axlar och ben. Med en lätt formula smälter den in och verkar återfuktande. Den är också 100% vegansk. Extra trevligt är att den får dig att känna som du är på semester då den tillför lite brun utan sol effekt! 


Glow Mist ansikte från PIXI - Rose Glow Mist
Sist men inte minst kommer en väldigt användbar produkt för att få helheten att skina. Den är berikad med 7 typer av rosextrakt och antioxidanter som gör att den stärker huden. Misten lämnar din hud återfuktad och med ett naturligt lyster. Använd den före smink för att bygga glow från grunden eller som sista touchen efter att du lagt din makeup. Genom att lägga sista finishen med Pixis glow mist kommer du skina hela dagen lång.