Ida Wargs mamma-hyllningar på Mors Dag!

2021-05-10

Ida Warg är en av Sveriges största livsstilsprofiler på sociala medier och också en av Elevens ambassadörer. Inför Mors Dag tog vi oss ett snack med Ida om hur hon firar och numera blir firad. Vi frågade henne också om vilka tre mammor hon vill hylla lite extra dagen till ära och vilka skönhetsprodukter som är givna morsdagspresenter.

blog-ida-warg-tips.jpg


“Gärna någon härlig ansiktsmask hade varit trevligt så man kan avsluta dagen med ett bad och masken på”


För Ida har Mors Dag en speciell plats i hjärtat, lite extra sen hon för några år sedan själv blev mamma. Sonen brukar leverera en fin teckning och hon spenderar gärna dagen som en mysig familjedag med fika och lek. Om hon själv får önska sig en enda skönhetsprodukt på Mors Dag så är det en skön ansiktsmask. Ett riktigt trevligt avslut på dagen, menar Ida. Inte vilken masks som helst utan Valo NORDIC-C Fresh Glow Brightening Gel Mask från Lumene. Denna veganska gelmask exfolierar huden och livar upp hennes trötta hud. Den ger också ett fantastiskt lyster och är väldigt fuktgivande!
 


“Vill självklart hylla min egen mamma såklart! Hon har alltid varit där för mig på alla sätt genom hela mitt liv. En riktig supermamma!”


Självklart skickar Ida också ett blombud till sin egen mamma. Och på tal om hennes mamma så är givetvis hon en av de mammor hon verkligen vill hylla på Mors Dag! Detta gör hon genom att, förutom blombudet, ge henne en skönhetspresent - en ansiktsolja från Nuxe Bio Organic Ultimate Night Recovery Oil är en ansiktsolja som tränger djupt in och arbetar på natten. Oljan stärker hudens naturliga försvar och förbättrar. Den innehåller ekologiska vegetabiliska ämnen som avokado, sesam, jojoba & macadamia. De ger närande, stärkande och antioxidativa effekter. Det rikliga näringstillskottet gör också att du vaknar upp med en slätare hud med vacker lyster. Perfekt för Idas mamma tycker hon! 
 

“Min farmor måste hyllas som inte bara varit där för sina egna barn, utan också för alla oss barnbarn”


Nästa mamma på listan att hylla är Idas farmor. En mamma som varit där inte bara för sina egna barn utan också för alla barnbarn. Hon förtjänar en riktigt härlig fotkräm från Maria Åkerberg. Fotkrämen håller fötterna mjuka och motverkar förhårdnader om den används regelbundet. En oerhört mjukgörande kräm som Ida vet att hennes farmor kommer att gilla. Självklart vegansk! 


“Alla mammor som mött motgångar att bli gravida, men ändå kämpat på trots missfall och andra komplikationer med graviditet och förlossning”
 

Den tredje och sista hyllningen på mors dag går till alla mammor som mött motgångar kring sin graviditet. De som kämpat med missfall och andra komplikationer kring graviditet och förlossning. Alla dem vill Ida skänka extra värme och kärlek till denna dag. Dessa mammor hade hon velat ge ett behagligt spakit i form av M Picaut:s Try me out kit som innehåller fyra stycken mini-produkter från varumärket. En rengöring, en exfolierande mask, en anti-age olja och en återfuktande kräm. Alla produkter är veganska och arbetar fantastiskt tillsammans på huden! 

Vilka mammor vill du hylla på årets mors dag? Kanske kan en skönhetsgåva vara något för en mamma i din närhet. Fundera och slå till! Här hittar du fler tips på morsdagspresenter hos oss.