Inspireras av Philippas ögonfavoriter!

2021-05-17

Visste du att området kring ögonen har den känsligaste huden i ansiktet? Just därför måste ögonområdet hanteras med varsamhet! Här ger vi tillsammans med Philippa Parnevik tips på en succéprodukt för just ögonen och fyra andra ansiktsprodukter att boosta din nuna med. För ett lent, återfuktat och strålande ansikte hela dagen!

Philippas Hydrating Favorites
Vid det här laget vet vi alla att rengöring är det vi alltid ska börja med när det kommer till sin hudvårdsrutin, så även Philippas. Hon använder denna duo från Clarins; Total Cleansing Oil och Sos Hydra. Rengöringsoljan är mild men väldigt effektiv när det kommer till att rengöra hela ansiktet från orenheter och vattenfast smink. Därefter behöver fukt tillföras till huden och det gör Philippa genom denna ansiktsmask. Precis vad en uttorkad hud behöver! Den behöver bara verka i 10 minuter för att ge ett resultat av en mjuk, fräsch och stärkt hy. Gör som Philippa - unna dig en riktigt bra rengöring och ansiktsmask! 

Philippa väljer serumet med fyra olika hyaluronsyror
Efter rengöring och återfuktande mask är det dags för ett serum att göra sitt jobb. Philippa väljer då Filorgas Hydra-Hyal Serum med fyra olika hyaluronsyror som utför en komplett fuktgivande behandling. Philippa applicerar serumet både på morgonen och kvällen efter hennes hydrating favorites i steget ovan. Detta serum är för henne och dig som vill få återfuktad hud på djupet. Också utjämnade av fina linjer, ökad volym och lyster upplevs vid kontinuerlig användning av Hydra-Hyal serumet.

Upptäck Philippas ögonsten
Denna ögongodis, Water Drench Hyaluronic Cloud Hydrating Eye Gel, är och förblir dina ögons bästa vän. Speciell när det gäller att återfukta ögonområdet. Ingredienserna i produkten arbetar mot olika besvär som t.ex. rynkor, fina linjer, mörka ringar och att du får påsar under ögonen. Ögonprodukten kommer i gelform och är därför väldigt uppfriskande att applicera omkring ögonen. Ögongelen innehåller två ingredienser; 50-procentigt hyaluronsyra-komplex som kan dra till sig och binda upp till 1 000 gånger sin vikt i vatten och Pentavitin® som ger upp till 72 timmars återfuktning. Den ger ett fantastiskt resultat! Så om du är ute efter en väldigt len hud som är 100% återfuktad ska du satsa på denna produkt. Kom ihåg! Applicera ögongelen med fingertopparna och med försiktiga rörelser. 

Dränk huden med fukt som Philippa
Genom Peter Thomas Roths Water Drench Hyaluronic Cloud Cream, som hör ihop med ögonkrämen, så släcker du hudens törst omedelbart! Denna ansiktskräm innehåller 30% koncentrerat hyaluronsyre-komplex som omvandlar och binder till sig atmosfärisk ånga. Med andra ord, en riktigt intensiv fuktboost som också består i upp till 72 timmar efter applicering. Kan det bli bättre?
Krämen innehåller också en ingrediens som “låser in” fukten i huden och gör att den är skyddad och kan stå emot effekter utifrån. Det som också gör det till en riktigt bra produkt är att den passar alla hudtyper. En lätt kräm som gör jobbet! Gör som Philippa och testa Water Drench Hyaloronic Cloud Cream - för en mer välmående och smidig hud utan torrhet.