Kimberly Wyatts bästa skönhetstips

2011-03-02

Intervju med Kimberly Wyatt (Pussycat Dolls)

Hon är mest känd som en av medlemmarna i sånggruppen "Pussycat Dolls" men nu är Kimberly Wyatt aktuell med sitt eget make up-märke BM Beauty. eleven.se har fått en exklusiv intervju med stjärnan:

Hur hamnade du i gruppen Pussycat Dolls?

Jag var på en audition för Nick Lachey och Robin Antin, som grundade Pussycat Dolls, var koreograf och frågade mig vid det tillfället om jag skulle vara intresserad av att vara med.

Vad var det roligaste med att vara en av medlemmarna i Pyssycat Dolls?

Det roligaste var att turnera över hela världen och träffa alla fantastiska fans. Att stå i rampljuset på scenen och känna kärleken från publiken var helt magiskt.

Hur viktigt är det att se bra ut?

Det är viktigt att må bra och när man gör det så lyser det igenom.

Hur tar du hand om din kropp, tränar du regelbundet?

Jag är väldigt mån om min kropp och är noga med vad jag stoppar i mig. Jag tränar minst tre dagar i veckan.

Är du rädd för att åldras?

Jag skulle inte säga att jag är rädd för att bli äldre. Jag tar hand om min hud och förhoppningsvis åldras jag med värdighet.

Många kända personligheter brukar lansera en kändisparfym, men du har ett eget sminkmärke, hur kommer det sig?

Jag älskar make-up och är ofta sminkad eftersom jag är artist och medverkar mycket i tv-rutan. Jag har tidigare haft problem med min hud. Långa svettiga dagar med dans och stress sliter på huden. Därför är det viktigt att hitta produkter som inte täpper igen porer och som orsakar finnar. Och det var på den vägen jag halkade in på make-up.

Varför just mineralsmink?

Det var väldigt viktigt för oss att utbudet skulle vara naturligt och mineralsmink passar perfekt i den kategorin. Det går även att variera mineralprodukter i all oändlighet och det älskar jag. Det går exempelvis att applicera en väldigt naturlig sminkning och en mer dramatisk festmakeup genom att använda samma produkter fast på olika sätt.

Kände du Laura McComiskie (Love the planet) innan ni beslöt er för att samarbeta?

Ja, vi träffades för ett par år sedan och blev goda vänner. Vi brinner båda för miljön, djur och såklart make up.

Kan du berätta lite om Love the planet?

Laura startade "Love The Planet" för nio år sedan. Hennes affärsidé är att sälja naturliga och roliga skönhetsprodukter till ett bra pris. Hud- och hårprodukterna finns över hela världen och även i Sverige.

Vad är fördelarna med BM Beauty?

Fördelarna är att BM Beauty passar alla kvinnor! Kollektionen har alternativ för alla oavsett hudtyp, hudtoner och ålder. Våra foundations innehåller zinkoxid som har naturliga anti-inflammatoriska egenskaper vilket gör den perfekt för tonårshuden. Den hjälper till att motverka finnar och förhindrar att hyn blir oljig. Det finns även produkter för torrare hudtyper och för mogen hud.

Vad skiljer sig BM Beauty från exempelvis storsäljarna i.d Bare Minerals?

Den största skillnaden är priset. Många stora mineralmärken är riktigt dyra. Vi vill att alla ska har möjligheten att prova våra produkter.

Tips på hur applicerar man en snygg festmakeup med BM Beauty?

För en snygg kvällssminkning kan du börja med att applicera en ögonskugga som framhäver dina ögon. BM Beautys ögonskuggor fungerar även som eyeliner när du blandar dem med vatten. Pudra på lite "Summer Warmth Bronzer" över dekolletaget för en snygg skimrig look. "Marble Sparkle Eyeshadow" kan du även ha som highlighter - testa lite under ögonbrynet, hakan och kindbenen.

Vilka är dina bästa sminktips?

Är du snäll mot din hud med bra produkter är den snäll tillbaka. Ett annat tips är att applicera två lager av mascara för långa dramatiska fransar, och genom att pudra på lite mörk ögonskugga vid franskanten får du en öppnare och finare ögonmakeup.

Vilka är dina egna favoriter ur serien?

Marble Sparkle, Nude Lipgloss, Fairy Dust och Earthy Princess Collection.

Har du några husdjur?

Ja, jag har en Chihuahua som heter CUPID!!! :P

Vad känner du till om eleven.se?

Lauras Love the Planet-produkter säljs på eleven.se och det var så jag fick nys om sajten. Eleven.se är verkligen helt fantastiskt! Webshoppen är fräsch, inbjudande och det finns ett brett utbud av produkter. Jag gillar också att det finns en engelsk version. Vi är stolta att arbeta tillsammans med dem.

Vad tror du att BM Beauty kommer få för respons hos svenskarna?

Jag hoppas att de tar chansen och vågar prova. Makeupen talar för sig själv. BM Beauty kompletterar alla hudtyper och personligheter.