Lindas skönhetsfavoriter

2021-02-28

Under en serie med blogginlägg så kommer du att få möta olika personer som jobbar med Eleven. Du får ta del av deras tre bästa skönhetsfavoriter och varför de valt ut just dessa. Få tips och bli inspirerad! Denna gång genom Linda som arbetar på inköpsavdelningen.

blog_skonhetsfavoriter-linda_2000x1125.jpg

Möt Linda Nordh, vår fantastiska kollega som jobbar på inköpsavdelningen sedan början av augusti 2019. Hon älskar och brinner verkligen för sitt jobb! Att jobba i skönhetsbranschen beskriver hon som ett lyckopiller. Att få vara ansvarig för att se till att Elevens fina varumärken och produkter finns tillgängliga, samtidigt som vi förhoppningsvis bidrar till välbehövlig lyx och glädje i vardagen, är en ynnest. Något som också känns lite extra viktigt i dessa tider! Hon beskriver även en stor tacksamhet åt att ha förmånen att vara en del av en fantastisk arbetsplats, där det arbetar så många kompetenta och härliga kollegor. Och hos Eleven har vi alltid så spännande projekt på gång.

Vi bad Linda berätta om sina allra främsta skönhetsfavoriter som finns på Eleven och det här var de självklara valen för henne.

Lindas tre utvalda skönhetsfavoriter:
 

1. Loelle - Ekologisk mandelolja

Jag älskar ekologiska och naturliga hudvårdsprodukter! Den här underbara mandeloljan, som är 100% naturlig, ekologisk och kallpressad, använder jag varje morgon och kväll under vinterhalvåret. Då är min hud torrare än vanligt och behöver extra fukt. Fantastiskt återfuktande och mjukgörande. Jag upplever att jag får en mycket jämnare och slätare hud. Den är grym på att reducera fina linjer och trollar bort mörka ringar runt ögonen. Den är magisk och så prisvärd!
 

2. Maria Åkerberg - Night Balm

Maria Åkerberg använder enbart naturliga mineraler och rena, ekologiska råvaror från växtriket. Det här är en nyfunnen favorit! Ansiktsbalmen gör verkligen underverk för min hud under natten. Jag har en ganska känslig hy, den här hjälper till att stärka och återuppbygga den och bevara fuktbalansen. Jag älskar doften och känslan av de eteriska oljorna, med bl.a. havtorn, nyponfrö, jojoba och citrongräs. Min hud blir utslätande, den mjukgör, balanserar och förebygger på ett fantastiskt sätt. Kan inte vara utan! 


3. SJÖ SKIN - Happy Honey Mask

Den här favoriten är 100% naturlig och innehåller endast sex ingredienser, bl.a. färsk, värmländsk honung, som tillverkas i små batcher. Den här masken är helt fantastisk, jag får en lugn och hälsosam lyster. Den rengör verkligen på djupet och exfolierar, huden känns så lugn och fräsch. Älskar den!

 

Vill du shoppa eller läsa mer om någon av Lindas skönhetsfavoriter?