Michelles skönhetsfavoriter

2021-01-20

Under en serie med blogginlägg så kommer du att få möta olika personer som jobbar med Eleven. Du får ta del av deras tre bästa skönhetsfavoriter och varför de valt ut just dessa. Få tips och bli inspirerad! Först ut är Michelle som arbetar på kundtjänst.

blog_skonhetsfavoriter-michelle_2000x1125.jpg

Möt Michelle Klerck, 30 år och vår kundtjänst-stjärna på Eleven! Hon arbetar som hudterapeut på vår kundservice där hon dagligen möter våra kunder i deras jakt på skönhet. Michelle har arbetat på Eleven drygt två år och beskriver sitt jobb med glädje och stor glöd. Hon trivs jättebra med sitt jobb. Med en stor passion för hudvård och skönhetsprodukter ser hon det verkligen som en förmån att få jobba med det här hela dagarna och att som del i det få hjälpa kunderna att hitta rätt produkter. Att jobba på ett företag där alla delar denna passion tycker Michelle är superkul!

Vi bad henne berätta om sina allra bästa skönhetsfavoriter som du kan hitta hos oss på Eleven. 
 

Michelles tre utvalda skönhetsfavoriter

1. EXUVIANCE Radiance Serum

En relativt ny favorit i min hudvårdsrutin. Jag har en blandad hudtyp som är fuktfattig och även känslig så tycker att det är svårt att hitta produkter som jobbar aktivt utan att blossa upp eller få små utbrott. Men med denna, innan min dagkräm och nattkräm, känner jag mig verkligen återfuktad och får en extremt fin lyster!

2. CLARINS Beauty Flash Balm
Nu, under de omständigheter vi lever i, går jag väldigt ofta osminkad. Men för att känna sig lite piggare och fräschare brukar jag avsluta min morgonrutin med att applicera denna för att få ett litet extra lyft. Den återfuktar, ljusar upp och stramar till huden lite så att man ser lite piggare ut.

3. UNIQ ONE Hair Treatment
Denna har varit en stor favorit i flera år, applicerar den i håret efter varje hårtvätt innan jag borstar håret. Den har så många bra egenskaper och jag skulle inte kunna leva utan den. Den gör att det är lättare att borsta håret, reducerar frissighet, reparerar, återfuktar och skyddar. Helt underbar!
 

Vill du shoppa eller läsa mer om någon av Michelles skönhetsfavoriter?