Nu är tiden här för långa och avkopplande bad

2011-12-06

Det bästa med den här mörka årstiden är att det är okej att krypa ner i ett varmt bad på eftermiddagen eller efter en stressig dag på jobbet. Jag vet även vänner och bekanta som börjar sin dag med ett härligt bad för att väcka kroppen på ett långsamt och behagligt sätt. Glöm inte tända mycket ljus och gärna med god doft.

Vacker hud på utsidan börjar med fuktighetsfyllda celler och bindväv på insidan. Därför-ha gärna ett glas med vatten till hands men framförallt ett fat med goda frukter och grönsaker. Istället för att dricka kopiösa mängder med vatten som mest rinner rakt igenom kroppen kan vi "äta" vårt vatten i form av råa frukter och grönsaker istället. Det håller våra celler vitala och stark.

Men visst är det ju viktigt vad vi har i badet också... Om du vill ha ett avkopplande bad ska du använda Clarins Relax Bath & Shower Concentrate. 1-2 msk i ett bad räcker eftersom den innehåller koncentrerade essentiella oljor. De essentiella oljorna och växtextrakten är lugnande, avslappnande och ger en omedelbar känsla av well-being. Den eliminerar stress, muskelvärk (träningsvärk, växtvärk mm) och svårigheter att somna.

Badet får en härlig blå nyans och ett litet tips är att när man tappat upp allt vatten "toppa" med Eau Dynamisante Shower Mousse för att sätta pricken över i:et ;) Efter badet avsluta gärna med Clarins Relax Body Treatment Oil. Applicera en liten mängd på fuktad hud över hela kroppen eller på speciellt spända områden.

Clarins Tonic Bath & Shower Concentrate arbetar istället med att stärka och revitalisera huden, samt ge energi till vårt sinne. 1-2 msk räcker här också. Både Relax och Tonic Bath and Shower Concentrate går att använda som dushgel om inte badkar finns till hands. Tänk på att det är koncentrerade produkter så det är ytterst lite man behöver och enklast arbetas den in med fuktig svamp i duschen. Avsluta med Clarins Tonic Body Treatment Oil. Båda Tonic produkterna är ovärderliga för att motverka slapphet i huden. De bibehåller fastheten och elasticiteten i huden och hjälper till att förebygga bristningar i huden.

Missa inte Clarins kroppsvårdande dofter Clarins Eau Dynamisante och Rebalancing Fragrance. Eau Dynamisante är en fantastisk doft som även återfuktar huden och har en "firming"-effekt av 28% efter 4 veckors användning. Den går att använda i solen, neutraliserar alla typer av odörer - rök, matos osv. Den fungerar ihop med ALLA parfymer så varje gång du sprayar på dig Eau Dynamisante kommer parfymen du tog på dig i morse att vakna till liv igen. Den gör oss pigga, glada och ger ny energi. Vem kan låta bli att älska Eau Dynamisante!!!

Clarins Rebalancing Fragrance återfuktar och slappnar av huden och ger harmoni och välbefinnande till kropp och själ.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen... Välkommen till Clarins förtrollade värld!

/ Anna, Clarins