Collagenboost med Peter Thomas Roths nyheter!

2021-04-17

PETER THOMAS ROTH, varumärket som under flera år kommit med underbara produkter, tagit plats på många badrumshyllor och snabbt blivit stående favoriter. Hudvårdsserien FIRM X COLLAGEN är inget undantag. Med fokus på en lite äldre målgrupp som söker fasthet, lyft och volym är detta en trio som verkligen ger din hud vad den behöver. Låt oss dyka djupare in på FIRM X COLLAGEN.

Peter Thomas Roth är kända för sina innovativa produkter med effektivt och spännande innehåll. Det är inget undantag för denna lansering när superingrediensen kollagen har en central roll i produkterna. Med hjälp av både marint kollagen, växtkollagen och hydrolyserat kollagen blir din hud fast och fina linjer och rynkor minimeras. I kombination med peptider och kollagenaminosyror förstärks resultaten och du kommer snabbt uppleva din hud som yngre! Serien består av ansiktskräm, ögonkräm och serum:

FirmX Collagen Serum är ett revitaliserande serum som verkligen kan liknas vid hudens stödstrumpa. Du får en fastare hud med definierade anletsdrag och jämnare hudton. Detta serum ger dig ett omedelbart lyft och en synbart fastare anti-age effekt! Ett tips för optimal fasthet är att alternera FirmX Collagen Serum och Potent C Power Serum.

FirmX Collagen Moisturizer är en rik creme-gel med 7 former av kollagen och kollagenboosters. Den här cremen är optimal för en hud med försämrad fasthet. Precis som serumet ger den ett omedelbart uppstramande resultat och minimerar även fina linjer och rynkor. Använd efter serumet för optimal anti-age och närande effekt!

FirmX Collagen Eye Cream - För att komplettera serien har vi denna härliga ögoncreme. Likt cremen har den 7 former av kollagen och kollagenboosters för en lyftande och fasthetsgivande effekt runt ögonen. Denna ögoncreme verkar även på olika trötthetstecken såsom mörka ringar och svullnader. Även här blir det optimal fastgivande effekt om du alternerar FirmX Collagen Eye Cream och Potent C Eye Cream