Nyheter från The Ordinary

2023-05-21

The Ordinarys produkter är favoriter hos många. Varför? Jo, de är budgetvänliga samtidigt som de har väldigt effektiva ingredienser. Det ska vara prisvärt och enkelt att ta hand om sin hud. Nu finns det flera nya produkter att testa – vi listar tre nyheter och går igenom dess egenskaper och användning. Skippa allt krångel. The Ordinary gör jobbet.

The Ordinarys senaste nyheter är två rengöringsprodukter och en mjukgörande ansiktskräm – Clucoside Foaming Cleanser, Glycolipid Cream Cleanser och Moisturizing Factors + Beta. Perfekta för din dagliga hudvårdsrutin!  

 

Rengör ansiktet med Clucoside Foaming Cleanser

Behöver du en enkel rengöringsprodukt på kvällen? Då är The Ordinarys Clucoside Foaming Cleanser ett bra val. Det är ett skonsamt rengöringsskum som effektivt rengör huden, och bevarar dess fuktbarriär – samtidigt som den förbättrar klarhet, textur, lyster och smidighet vid fortsatt användning. Rengöringen är gelliknande och är väldigt effektiv med att avlägsna smuts och orenheter.

Att rengöra ansiktet behöver inte vara krångligt. Fördela produkten i händerna och massera in på vått ansikte. Skölj med ljummet vatten.

 

Rengöringskrämen Glycolipid Cream Cleanser

En annan nyhet av The Ordinary är Glycolipid Cream Cleanser. Den rengör huden på ett effektivt sätt och tar bort alla typer av smink. Produktens formulering använder ett växtbaserat glykolipid-rengöringsmedel som rengör huden, samtidigt som den respekterar hudbarriären för att bibehålla återfuktning. 

Produkten är väldigt enkel att använda. Fördela en klick i händerna och massera in väl. Avsluta med att skölja med ljummet vatten. Enklare än så kan det inte bli. Det är definitivt en favorit i badrumsskåpet. 

 

Återfuktat ansikte med Moisturizing Factors + Beta

Behöver du återfukta ditt ansikte? Natural Moisturizing Factors + Beta Glucan är den perfekta produkten. Det är en lätt ansiktskräm med gelformula som ger dig återfuktad hud hela dagen lång – formulerad med naturliga fuktgivande faktorer, betaglukan och ceramider. Ansiktskrämen är lämplig för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Tack vare den lätta geltexturen är den särskilt lämpad för fet och kombinerad hud.

För bästa resultat, applicera på din hud både morgon och kväll. 

 

Nu har du koll på The Ordinarys senaste nyheter –  hudvård to die for! Men visste du att du får bättre resultat om du kombinerar produkterna? Det kan dock vara lite klurigt att veta vilka kombinationer som passar ihop. Vi har därför satt ihop en guide för hur du kombinerar The Ordinarys produkter för varje hudtyp. Allt för att du ska få det där resultatet du drömmer om. Spana in guiden här. 

Shoppa här