Nytt varumärke: Sense of Beauty

2021-02-21

Vi ger dig ett av våra senaste varumärken på eleven - Sense of Beauty! De har alla skönhetstillbehör som du önskar dig! Hos Sense of Beauty hittar du tillbehören som kompletterar din rutin. Verktygen gör det både enklare att utföra din rutin och kommer i glada pastellfärger som också gör den mycket roligare. Det vill du inte missa!

blog_sense-of-beauty-inpiration_2000x1125.jpg

Sense of Beauty är det självklara valet när det kommer till skönhetstillbehör med bra kvalitét som känns lyxiga och har ett bra pris. Du hittar bl.a. necessärer tillverkat i veganskt läder, sminkborstar gjorda av djurvänligt syntetiskt hår, ansiktsroller, ögonfransböjare, sminksvampar, nagelklippare och bomullspads tillverkade av ekologiskt bomull. Här har du chansen att grotta ner dig lite mer i 5 av skönhetstillbehören från det nya varumärket Sense of Beauty.
 

Vegan Makeup Cleansing Wipes

Hur tar du bort ditt smink efter dagen? Vissa använder rengöringsmjölk eller gel, andra gillar att det går ännu lite snabbare med rengöringsservetter. Det går i högt fart och du kan göra det i princip vart som helst - påväg hem från din kvällsaktivitet, i soffan framför tvn, you name it! Dessa rengöringsservetter från Sense of Beauty är veganska och genom bara ett svep försvinner orenheter och smink. Ansiktet lämnas rent och återfuktat. Du kommer också känna en mild behaglig doft efter användning. 
 

Skin roller

Vid det här laget har nog många hört talas om skin roller som kommer i olika färger, former och med olika funktion. Just denna skin roller är gjord av sten som rullas på pannan, under ögonen, kinderna, käken och halsen. Du har två sidor av den här skin rollern som har olika storlekar. Den lilla används fördelaktigt kring ögon och läppar, den stora till övriga delar. För att få en lite extra effekt på resultatet förvara den i kylen.
 

Double Sided Compact Mirror

Är du på språng ofta? Då kan sminka sig i farten vara ett smart tips för att spara lite tid! Vad du behöver då är en liten sminkspegel som inte tar någon plats i din handväska. En underskattad produkt, men som du inte kan vara utan när du väl inser smidigheten med den. Plocka upp den lilla spegeln och sätt på mascaran eller fyll på läppstiftet på läpparna. Det som är så bra med denna spegel är att den har två glas - en med zoomat glas så du kommer närmare och en med vanligt.
 

Paddle Brush

Trassligt hår efter en natts sömn har nog de flesta vaknat upp till. Men det är inget som inte denna paddle brush från Sense of Beauty reder ut. Oavsett kort eller långt hår, svep den genom håret och det blir lämnat mjukt och utrett. Nålarna på borsten är skonsamma mot håret och bryter inte ner hårstrån som andra borstar kan göra. Passa på att njuta av att få lite hårbotten massage medan du drar borsten genom håret! 
 

100% Organic Cotton And Bamboo Buds

Ingen kommer undan kladd när du lägger en sminkning. Då är det perfekt att ha tops redo som smidigt kan ta bort till exempel mascara på ögonlocket utan att förstöra helheten. Topsen från Sense of Beauty är tillverkade av 100% organisk bomull och bambu. De kommer i en bra förpackning för enkel förvaring och innehåller cirka 200 tops. Vad väntar du på? Beställ hem! 
 

Utöver de här 5 produkterna finns det massor med skönhetstillbehör att upptäcka från Sense of Beauty. Håll utkik, vi kommer att fylla på med ännu fler produkter framöver!