Lämna en skönhetsrecension och hjälp andra att hitta rätt i skönhetsdjungeln

2021-04-19

Många företag arbetar med att ge sina kunder möjlighet att recensera sina köp. Dels för att få in viktigt feedback som gör att företaget och dess sortiment utvecklas, men också i allra högsta grad för att få allt fler människor att hitta rätt produkter vid köp. På så vis kan vi undgå onödiga returer eller att produkter hamnar i soptunnan.

blog_recensioner_2000x1125.jpg

Lämna en skönhetsrecension

Myten om att bara dåliga upplevelser recenseras är inte helt sann. Det är fler och fler som ser vikten i att lämna recensioner om sina upplevelser, oavsett om det är bra eller dåliga. Kanske kompenseras du på något sätt för din tid (vi kompenserar dig med klubbpoäng) eller så agerar du åtminstone en hjälpande hand till en annan nätshoppare. Genom att betygsätta och skriva en skönhetsrecension hjälper du andra att hitta rätt produkter direkt och genom att fler gör det här får du också själv hjälp när du har det behovet. Ett cirkulärt tänk där vi hjälper varandra samtidigt som vi också bidrar till ett bättre miljötänk kring shopping av skönhet.
 

Få klubbpoäng när du skriver en recension

Visste du att du får poäng som kundklubbsmedlem om du skriver recensioner på dina köp hos oss? Eftersom vi förstår att du tar av din tid för att betygsätta dina skönhetsköp så vill vi såklart ge något tillbaka! Som medlem i klubben får du 50 poäng för varje recension du gör! Kom ihåg att vara inloggad när du skriver en recension. Det tar sedan max 7 dagar innan poängen finns på ditt medlemskonto. Håll utkik i din mejl där du kontinuerligt kommer få påminnelse om att skriva skönhetsrecensioner.

Är du inte medlem idag? Gå med i Eleven Club här.
 

Varför ska du skriva recensioner på Eleven?

Hjälpa någon annan att hitta rätt skönhetsprodukter ✔️
Undviker onödiga returer av produkter ✔️
Undviker att produkter som inte kommer att användas hamnar i soptunnan ✔️
Utvecklar vårt sortiment - vad ska vi behålla och inte, vad ska lagret fyllas på med, vilka nya produkter ska vi ta in osv. ✔️
Hjälper våra leverantörer att utveckla sig och sitt utbud ✔️
Ger en indikation vad som är viktigt för konsument vid köp av skönhetsprodukter ✔️
Utvecklar vår sajt, beskrivningar, kampanjer och annat innehåll ✔️