Rituals Gift Guide: Den perfekta julklappen

2021-11-08

Julen handlar om att fira kärlek och vänskap, och att visa andra att du bryr dig med noggrant utvalda gåvor. Varje gåva från Rituals är inslagen med kärlek och omtanke. Här går vi igenom alla Rituals uppskattade gåvoset och vem de passar till, för att du ska kunna ge bort den perfekta julklappen.

Rituals underbara gåvoset är en perfekt present till en vän, familjemedlem eller till dig själv. I fint inslagna boxar finner du noggrant utvalda produktkombinationer som ger ro till både kropp och sinne. 

Den nya, fina formgivningen har inspirerats av sumi-e och ikat, två traditionella asiatiska färgningstekniker, i en vacker palett som matchar din klassiska favoritserie. Den exklusiva återanvändbara presentasken kan få ett nytt liv genom att förvara foton, brev och andra föremål i den.

Julklappar för henne

The Ritual of Sakura 

Den japanska Hanami-ceremonin firar körsbärsblommans flyktiga skönhet. Precis som med livet själv, är dess skönhet kortlivad och skör och bör tas till vara på varje sekund. Upptäck bästsäljaren The Ritual of Sakura och fira varje dag som en ny början med dessa vårdande produkter baserade på de fantastiska dofterna av körsbärsblomma och rismjölk.

The Ritual of Ayuruveda

En balanserad livsstil är principen bakom livsvetenskapen Ayurveda. Denna uråldriga visdom från Indien hjälper dig förbättra ditt välmående genom att rena och vårda din energi. The Ritual of Ayurveda har med omsorg tagits fram för att stödja denna filosofi och erbjuder produkter inom kropp och hem som bidrar till att balansera kropp, själ och sinne. Uppnå inre harmoni med dessa lugnande och aromatiska produkter berikade med indisk ros och sötmandelolja.

Ritual Of Mehr

Den nya serien för hem och kropp hämtar inspiration från Mehr, solen, för att lyfta ditt humör och ge energi åt själen i den moderna världens snabba tempo. The Ritual of Mehr hyllar och firar den glädje som solens intensiva, ljusa energi sprider och hjälper dig att föra den livskraften in i ditt liv The Ritual of Mehr har skapats för att ge energi åt kropp, sinne och själ. Denna serie för hem och kropp är berikad med söt apelsin och cederträ, och varje produkt höjer ditt humör och fyller ditt hjärta med glädje.

Julklappar för honom

The Ritual of Samurai

Ritual of Samurai hämtar inspiration från de forna japanska krigarnas groomingtraditioner och hjälper dig att bemästra konsten att både känna dig och se bra ut. Ritualens fyra serier innehåller högpresterande groomingprodukter av bästa kvalitet som stärker ditt självförtroende. Börja dagen uppfriskad och full av självförtroende med dessa vårdande produkter berikade med bambu, japansk mynta, cederträ och heligt trä. Den perfekta gåvan för att skämma bort en speciell man i ditt liv.

Julklappar som passar både henne och honom

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing har inspirerats av den traditionella kinesiska filosofin jing som representerar lugn, stillhet och frid. Serien hjälper dig att hitta din väg till inre frid och uppnå lugn och stillhet. Skapa en personlig fristad, koppla av på djupet och främja en god sömn med meningsfulla rutiner. Börja dagen avkopplad eller varva ned på kvällen med dessa vårdande produkter berikade med jujubär och helig lotus vars dofter passar lika bra för henne som för honom. 

Hitta alla Rituals underbara gåvoset HÄR.

Rituals Gåvoset Small

Rituals Gåvoset Medium

Rituals Gåvoset Large