Alla hjärtans dag: Rosor som håller länge

2021-02-09

Skäm bort dig själv eller någon du tycker om på Alla hjärtans dag med en rosor! Här är produkterna som doftar lika ljuvligt som en blomsterbukett men som håller längre.

blog_valentines-inpiration-1_2000x1125.jpg

Rosens ses oftast som en symbol för kärlek. Men genom tiderna har rosor också använts i alla från medicin till matlagning för att stärka huden. Denna mirakelingrediens passar alla hudtyper - allt från torr och åldrande hud till fet och aknebenägen hud. Rosolja har även en närande och sammandragande effekt som verkar lugnande och hjälper att balansera pH-värdet i huden.

Här är våra favoritprodukter med rosolja som du kan inkludera i din skönhetsrutin som skyddar din hy, kropp och som luktar gott. Så att du kan unna dig rosor på Alla hjärtans dag men som håller långt längre än vad en bukett gör.

ros1.jpg

Pixi Rose Tonic
Detta härliga ansiktsvatten är naturligt återfuktande och hjälper till att balansera hudens ph-värde samt reducera rodnad. Formulan har en lugnande effekt på huden och avlägsnar också eventuella makeuprester efter din rengöring.

By Terry Baume de Rose
En riktig klassiker från By Terry! Baume de Rose en närande behandling för både läppar och nagelband samtidigt som den skyddar och stärker huden mot synliga ålderstecken. Den är gjord av en blandning av rosolja, vax och smör som riktigt smälter på läpparna och verkar återfuktande på sekunden.

Weleda Wild Rose Body Oil
Lyxig kroppsolja som gör din kropp härligt mjuk. Oljan hjälper huden att bevara sin elasticitet och naturliga smidighet och huden kommer lättare bevara fukt och motverka torrhet. Dessutom doftar den ljuvligt av ros.

ros2.jpg

Peter Thomas Roth Rose Stem Repair Cream
Att använda den här masken är som att bada ansiktet i en stort hav av mjuka rosblad. Den innehåller stamceller från ros och sex olika rosextrakt som med avancerad bioteknologi verkar åldersförebyggande. Huden lämnas slätare, full av lyster och får en fylligare känsla. Dessutom reduceras fina linjer och rynkor samtidigt som trött och glåmig hud får sig ett välbehövligt uppvaknande.

Bvlgari Splendida Rose Rose EdP
Denna doft är en enda stor hyllning till den mest använda noten i parfymens historia - rosen. Splendida Rose är en härligt kvinnlig doft som kombinerar blommigt med fruktiga- och sensuella noter till perfektion.

Voluspa 2-Wick Candle Decorative Tin Candle Prosecco Rose
Ljuvligt romantiskt doftljus som kombinerar det bästa från två världar - ros och bubbel! Serverat i en vacker dekorerad metallförpackning och har en brinntid på 25 timmar.