Stråla ikapp med serien The Ritual of Mehr

2021-03-12

Det populära varumärket Rituals fortsätter att vara väldigt starka på marknaden och kommer nu med The Rituals of Mehr som ingen kommer vilja missa! Vi tog oss ett snack med Rituals om serien och vi reder ut varför The Ritual of Mehr bör ha en given plats i allas hem!

Vilket fokus har The Ritual of Mehr?
– The Ritual of Mehr består av energigivande produkter designade för att sprida glädje i din vardag. Serien firar solen som den ursprungliga källan till allt liv, och tanken är att varje produkt ska fylla dig med positiv energi och glädje som lyser igenom som en gyllene solstråle! Doften av söt apelsin och cederträ har även en upplyftande effekt på kropp och själ.  
 

“The Ritual of Mehr ger dig en daglig dos av energi”
 

Varför kommer Rituals med en ny serie just nu?
– I en modern tid där tillvaron ofta går i ett hiskeligt tempo behöver vi tid att varva ner och samla energi. Något vi bland annat kan göra med produkter med kärleksfulla dofter för kropp och själ. The Ritual of Mehr kommer fylla ditt hjärta med strålande energi och värma dig inifrån. Den kommer omsluta dig med kärlek, något som kommer få din glädje att också synas och spridas runt omkring dig. Serien hyllar den glädje som solens strålar kan ge! Hur fint?
 

“Se ditt hjärta som själens sol och låt det värma dig inifrån”
 

Vilka noter hittar vi i serien?
– The Ritual of Mehr har skapats för att ge kropp och själ en daglig dos av energi. Därför är varje produkt i serien berikad med söt apelsin och cederträ. Söt apelsin är bland annat rik på C-vitamin som är känt för att ge energi åt huden och främja en hälsosam lyster. Cederträ är känt för att lugna kropp och sinne och på så vis ge energi åt själen. Båda ingredienserna är menade att skänka dig ljus och positivitet! Även om söt apelsin och cederträ är signaturerna i doften så finner man även syrliga toppnoter av bergamottskal, aromatiska toner av vitpeppar och kardemummakärnor som sedan rundas av med noter av jasminblad, vitt te och muskotnöt.

Vilka produkter kommer serien att innehålla?
– Förutom de klassiska produkterna som alltid ingår i Rituals serier så som duschskum, schampo, balsam, doftljus, body mist och handkräm så kommer även en helt ny produkt lanseras. Bland dessa ingår en innovativ kroppsskrubb med C-vitaminrikt apelsinskal i formulan, en härlig och rik kroppsmousse samt en handkräm som är av 95% naturliga ingredienser. Riktigt spännande produkter som vi tror kommer uppskattas av våra kunder! 

 

“Droppa i 2 matskedar av badoljan i ett varmt bad, hoppa i och luta dig tillbaka. Njut nu av doften av söt apelsin och cederträ”
 

För det tränade ögat liknar serien The Ritual of Happy Buddha, stämmer det?
–  Det stämmer! The Ritual of Happy Buddha har fått ett nytt utseende och namn som under 2021 blir The Ritual of Mehr. Men våra fans behöver inte oroa sig, vi har samma upplyftande och omtyckta doft som tidigare! 

Om ni måste välja en favorit i nya serien, vilket blir valet?
– Oj, det är en sådan svår fråga, vi gillar alla produkter! Men den nya kroppsmoussen är en unik produkt för The Ritual of Mehr. Du applicerar en liten mängd mousse i handen, masserar in på huden och fantastiskt nog förvandlas då den rika moussen till en näringsgivande och återfuktande olja. Ren magi!