The Ritual Of Karma

2022-05-17

Med produkter för kropp och hem med alldeles fantastiska dofter vill Rituals omvandla varje vardag till det där lilla extra. Med Rituals kan du andas ut och finna glädje i de små stunderna.

Med produkter för kropp och hem med alldeles fantastiska dofter vill Rituals omvandla varje vardag till det där lilla extra. Med Rituals kan du andas ut och finna glädje i de små stunderna. 

The Ritual Of Karma

The Ritual of Karma är innehåller bland annat vitt te, som är fyllt med antioxidanter och har en frisk, ren och blommig doft. Serien får sina lugnande och vårdande egenskaper från vit lotus. Den anrika hinduistiska tron står för att goda intentioner ger god karma, och det är det Rituals of Karma-serien har inspirerats av. 

Skapa en fantastisk ritual med de här underbara dofterna för att förgylla dina dagar i sommar.

Steg 1. The Ritual of Karma Shower Gel

Du börjar din ritual med att tvätta kroppen med Rituals underbara Shower Gel. Gelen förvandlas till ett exklusivt och fylligt skum när det kommer i kontakt med vatten. 

Steg 2. The Ritual of Karma Body Scrub

Fortsätt din ritual med att använda Rituals fantastiska Body Scrub för att exfoliera huden. Med 94% naturliga ingredienser och en blandning av näringsgivande, fylliga oljor med havsmineraler så blir resultatet en fantastiskt mjuk hud. Havssalt främjar cellförnyelsen tack vare innehållet av kraftfulla och naturliga mineraler, samtidigt som det avgiftar och mjukgör huden. 

Steg 3. The ritual of Karma Body Cream

Med den här fantastiska näringsgivande krämen, som snabbt absorberas in i huden och är lätt att applicera tack vare deras speciella teknologi, smörjer du in kroppen när du kliver ut ur duschen. Du låser då in fukten så att den bevaras i huden. 

Steg 4 The Ritual of Karma Shimmer Oil

I det sista steget i ritualen är det dags för din inre glöd att få komma fram! Den här skimrande kroppsoljan applicerar du när din hud är torr för en återfuktad hud. Du kommer att få en helt fantastisk solkysst lyster och en silkeslen känsla tack vare de mineralpartiklar som finns i denna näringsgivande oljan. Låt oljans ljuvliga doft följa med dig hela dagen genom att smörja in hela kroppen med oljan! 

Skydda din Kropp och hud mot solen

Förläng känslan av Karma-serien genom att ta med seriens fantastiska solskydd när du ska ut i solen. Rituals har solskydd för både kropp och ansikte med SPF 30 eller 50. Berikade med ekologiskt vitt te, naturligt E-vitamin och Ginkgo Biloba så skyddar serien mot UVA och UVB. Sitta och vänta på att solkrämen ska absorberas? Det behöver du inte oroa dig för, inte heller att att den ska lämna ett kladdigt lager. Dessutom kan du hoppa i poolen direkt efter appliceringen då formulan är vattenresistent. 

Låt inte sommaren stanna utanför dörren!

Varför lämna sommaren när du kommer hem efter en dag på stranden? Ta med dig sommarkänslan vart du än är med Rituals fantastiska produkter som ger dig den där sommarkänslan vart du än befinner dig. Välj bland deras bilparfym, rumsspray, doftljus eller doftstickor beroende på vart du vill förlänga sommarkänslan! 

Du kommer få god karma tillbaka om du själv är vänlig mot andra, världen runt omkring dig och inte minst sagt dig själv! Visa dig själv lite kärlek, släpp taget om sorg och skuldkänslor och ge dig tid att göra det du tycker om. Låt Rituals of Karma guida dig genom sommaren och ta vara på de små stunderna.

Upptäck hela Rituals of Karma-serien här.