Vårt favorit-eko-märke åter i lager!

2011-10-24

Burt's Bees

För dig som varit med och följt vår utveckling under åren har säkert inte missat att vi tidigare hade ett märke som heter Burt's Bees! Nu har märket äntligen hittat hem till oss igen vilket vi är otroligt glada för. Burt's Bees har gått från en blygsam tillverkning av läppbalsam och handkrämer för att sedan börja producera en rad naturliga hudvårdsprodukter för hela kroppen och är idag, det bäst säljande varumärket inom naturlig skönhet- och egenvård i hela Nordamerika.

En av anledningarna till märkets återkomst är Laila Bagge! Laila är en av dem som är delaktiga för att få in märket i Sverige igen och nedan hittar du vad hon berättade om märket nyligen:

"Nu ska jag berätta för er om något som jag tycker är jättekul.

För några år sedan så fick jag tipset av en väninna i USA om ett märke som heter Burt´s Bees som har massa produkter till kroppen från topp till tå. Hon sa att de skulle vara så himla bra och talade så väl om de här produkterna att jag också kände att jag ville testa. Sedan dess har jag varit lite beroende av de här produkterna. Tyvärr har de inte funnits i Sverige tidigare och jag har fått köpa på mig lite när jag varit över i USA och ni vet ju hur det är, plötsligt tar en produkt slut och då vill man ju köpa en ny. Lite svårt då att åka till USA varje gång.

Det som gör att jag brinner så för detta är inte bara att produkterna i sig själv är helt fantastiska utan att de är naturliga skönhets- och hudvårdsprodukter. Man deklarerar tydligt på produkterna vad det är för innehåll i dem. Förpackningarna håller högsta standard av miljösynpunkt och är också gjorda av återvunnet material samt att förpackningarna sedan är fortsatt återvinningsbara för att ha så låg miljöpåverkan som möjligt. Dessutom är inga av ingredienserna eller produkterna testade på djur." /Laila

Laila Bagge Du hittar även hennes vackra smycken (Rock by Sweden) hos oss.