Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant

2012-09-13

Deodoranter är inte den roligaste produktkategorin en skönhetsbloggare kan testa sig igenom. De har ju så få förlåtande egenskaper om ni förstår vad jag menar. En hudlotion kan dofta gott även om den inte återfuktar hela dagen, en mascara kan ge fin böj och längd även om man inte får så mycket volym osv. En dålig deo är bara, ja dålig.

För ett par år sedan testade jag en ecodeo som jag fick en riktigt illa allergisk reaktion av, från att aldrig ha problem med doftsatta produkter så är jag nu jättekänslig under armarna. Det är ett fåtal som inte irriterar, och i denna lilla skara ska man dessutom hitta något som fungerar mot fukt och lukt också.

Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant har jag fått massor av tips om efter min fadäs med ecodeon, många vittnar om hur effektiv den är trots att den samtidigt är så snäll mot huden. Och när jag väl testade så var jag inte sen att instämma i lovsången, nu är detta mitt tips nr 1 till alla som frågar. Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant, testa den nästa gång det är dags för ny deo.