Collistar BB-kräm!

2012-08-21

Min nya grej är helt klart BB-kräm. Vilken fantastisk produkt... Den senast i raden som jag förälskat mig i är Collistar Magica BB Absolute Perfection Energy + Brightness SPF 20. Jag testade faktiskt att enbart applicera den på halva mitt ansikte och det var en otrolig skillnad. Spegelbilden som mötte mig var som att halva jag var lätt "retuscherad" :)

Krämen är lätt färgad och har en mycket behaglig doft. Jag testade färgen Medium och den gav ett väldigt fräscht och lätt solbrunt utseende (min hy är dock väldigt ljus), porer och fina linjer minimerades drastiskt och hela huden kändes slätare med mera lyster.

Det jag söker och kräver av en BB-kräm är att den ska täcka, ge lyster och minimera porer. Detta gjorde Collistar Magica BB Absolute Perfection Energy + Brightness SPF 20 på allra bästa sätt. Jag vill också ge ett extra plus för prislappen, 295 kr för 50 ml magi är ett fynd tycker jag.

Rekommenderas till alla men tror att vi som passerat 30 älskar den om möjligt ännu mer för dess lystergivande egenskaper!

BB-kräm från Collistar