Ett måste för alla "gula" blondiner!

2012-12-12

En av mina nya måste-ha/storfavoriter är utan minsta tvekan denna hårmask! Varför? Det senaste året har jag gått från från brunett till rödhårig till nästan svarthårig och nu tillbaka till blondin. När man varit så mörk har håret en tendens att slå åt gula toner när man bleker/slingar det igen. För att dämpa det guldiga/gula har jag nu efter min senaste färgning/blekning kört denna mask och den är så otroligt bra!

Jag uppmanar verkligen alla som är gula blondiner att slänga i Maria Nila Colour Masque Silver för att få en snyggare färg! Känns som att jag helt plötsligt är min egen frisör på mindre än 20 minuter :)

Om jag kunde ge den mer än 5 stjärnor skulle jag gärna ge den det dubbla!

Beauty-Tips: Under användningen av produkten står det att man ska låta masken sitta kvar i 5-15 minuter. Då jag upplevde att mitt hår var väldigt "guldigt" lät jag masken sitta kvar i 20 minuter och resultatet blev helt perfekt! Jag kombinerade dessutom masken med schampot i samma serie som heter Maria Nila Blonde Shampoo 1 och jag tror att resultatet blev ännu bättre tack vare det.

Så här står det på sidan om produkten:
"En härlig inpackning med grå/violetta pigment som fräschar upp din hårfärg och bevarar dess glans enkelt och snabbt. Den är skonsam och har en vårdande effekt. Tillför grå/violetta nyanser djuphetsgrad: 9-11"

Så alla "blondes out there", skynda er att klicka hem denna mask idag och låt håret gnistra i blonda (inte gula) toner till julens alla härligheter och festligheter.