Hawaiian Tropic Silk Hydration Protective Sun Lotion

2012-05-07

Lagom till valborg kom riktig sommarvärme till stora delar av landet. Jag spenderade några sköna dagar ute i stugan och målade om utemöblerna, i gassande solsken. I bara t-shirt. Och, det är knappt jag vågar säga det men ja, utan solskydd. Jag har fått betala för det kan jag lova. Ouch!

Jag är oftast väldigt bra på att smörja in mig, jag är blek i hyn och bränner mig så lätt att det bara är att välja - solskydd, eller stanna inomhus.

Redan i februari fick jag hem första pressutskicket med årets nyheter på SPF-fronten, först ut var Hawaiian Tropic med sin Silk Hydration Protective Sun Lotion. Hawaiian Tropic har tagit fasta på konsumenternas önskan om att få ut mer av sitt solskydd, man vill ha ordentlig återfuktning också. Med Silk Hydration tar man alltså ett steg närmare det vanliga hudvårdssegmentet.

Nu är spf 15 lite väl lågt för mig, det funkar inte i solen mitt på dagen om man är en blekis. Tur då att Silk Hydration finns med spf 30 och 50 också, för det här är nice! Ni känner säkert till den klassiska Hawaiian Tropic-doften - tänk er den fast ännu mer exotisk och varm. Det är kokos, kolarippel, solvarm hud och vajande palmer - semester någon?

Hawaiian Tropic