Helena Christensen Beauté Pacifiques nya ambassadör

2012-11-19

Danska hudvårdsföretaget Beauté Pacifique inleder ett nära samarbete med supermodellen Helena Christensen. Som Goodwill-ambassadör för märket skall Helena Christensen sprida kunskap om Beauté Pacifiques produkter världen över samt vara delaktig i produktutvecklingen.

Beauté Pacifiques unika koncept med effektiva och väldokumenterade A-vitaminbaserade produkter har på några år gått från att vara ett relativt okänt familjeföretag till att snabbt växa och finnas representerat världen över. Europa, Sydamerika, Australien och Asien är exempel på marknader där dermatologer, hudterapeuter och kunder imponerats över hur produkterna synbart förbättrar hudhälsan. Beslutet att börja samarbetet med Beauté Pacifique var inte svårt för Helena Christensen som privat är en trogen användare av företagets hudvårdsserie.

- En nära väninna berättade för mig att hon äntligen hade hittat en fantastisk hudvårdsserie som hade förbättrat hennes hud radikalt. Självklart var jag tvungen att testa själv, och Beauté Pacifiques produkter har verkligen gjort en skillnad för min hud. Jag kan avslöja att även min mamma, min pappa och min farmor använder produkterna berättar Helena Christensen.

Helena Christensen

En ytterligare aspekt av samarbetet är att Helena Christensen, med sina professionella erfarenheter av hudvård och kosmetika, skall vara med i utvecklingen av nya produkter med enastående egenskaper.

- Jag ser fram emot att lansera nya hudvårdsprodukter som vi nu skall definiera tillsammans. Jag är övertygad om att det blir en lärorik och spännande uppgift för mig att jobba som inspiratör, säger Helena Christensen.

Beauté Pacifiques grundare Flemming K. Christensen kunde inte önska sig en mer passande ambassadör för företaget. Trots produkternas höga kvalitet är varumärket fortfarande relativt anonymt för de flesta utanför Danmark. Med Helenas hjälp kommer detta nu att ändras.

-Hos Beauté Pacifique är vi djupt imponerade över det stilfulla sättet Helena Christensen har gjort sig själv och Danmark känt världen över. Vi har lärt känna Helena som en mycket kunnig och bildad person. Vi är mycket stolta och glada över att hon med anledning av sina egna positiva upplevelser av Beauté Pacifiques produkter har valt oss som sin samarbetspartner, säger Flemming Christensen

Här har du några av Helenas Beauté Pacifique favoriter: