Imju d.j.v Beautenizer Fiberwig Volume Lash

2012-01-15

Nytt år, ny mascara. Nej, riktigt så illa är det väl inte hoppas jag, men handen på hjärtat - byter ni var tredje månad? Jag är toknoga med detta, som tonåring drogs jag ofta med envisa ögoninfektioner och det var min optiker som till slut kom att tänka på att mascaran kunde vara boven i dramat. Nuförtiden är väl folk mer medvetna, men som sjuttonåring hade jag inte en tanke på det. Hursom, nu byter jag minst var 3e månad och slänger efter förkylningar och sånt, så ni förstår ju att jag har hunnit med att testa ett gäng de senaste 15 åren.

Imju d.j.v Beautenizer Fiberwig Volume Lash, bökigt namn men säg hej till min nya favorit! Är ni bekanta med begreppet tubmascara? Formulan lägger sig som små tuber kring fransarna och tvättas av med ljummet vatten. Vanliga mascaror löser man ju upp med någon form av remover, de kan också kladda om man släpper några tårar, blir svettig eller är ute i regnet - tubmascaran sitter på plats tills du bestämmer dig för att tvätta av den. Man fuktar helt enkelt fransarna med vatten en liten stund och drar sen försiktigt av de små tuberna med fingertopparna.

Tubmascaror är grejen att leta efter om man ofta får kli i ögonen av andra, eller om man som jag har ögon som rinner i tid och otid så snart det blir kallt ute.