Utbildning med Kanebo Sensai

2012-09-24

Kanebo Sensai

Förra veckan hade vi turen att få några timmar intern-utbildning på fin-fina märket Kanebo Sensai. Jag måste erkänna att min kunskap om märket inte sträckte sig mycket längre än till deras fantastiska Kanebo Sensai Mascara 38°C innan kursen.

Jag är fortfarande ingen expert men det jag nu vet är att jag är totalt såld. Jag älskar hela konceptet och det logiska tankesättet att man gör allt i två steg. Rengöringen delas in i två steg, fukten delas in i två steg och basen samt mascaran på samma sätt. För min del ser den rekommenderade rengörings-rutinen ut så här (passar dig mellan 25-50 år med normal/kombinerad hud):

RENGÖRING!
FUKT!

SKÖNHETSTIPS 1 För att få ut maximal effekt av dina övriga Kanebo Sensai-produkter ELLER om du önskar kombinera denna och maximera dina andra produkter så har du här en riktig kanonprodukt! Kanebo Sensai Prime Solution är en uppfriskande och återfuktande behandling som du använder efter din rengöring och före din fukt. Den förbereder din hud så att den kan tillgodose sig alla "gottigheter" från din emulsion eller kräm. Med andra ord ser den till att alla dina andra hudvårdsprodukter gör sitt jobb på bästa sätt :)

SKÖNHETSTIPS 2 Applicera Kanebo Sensai Silky Purifying Silk Peeling Mask två till tre gånger i veckan som en del av din kvälls-rutin för att få ordning på oren och livlös hy. Observera att masken inte bör sitta kvar mer än två minuter då den är väldigt effektiv. Denna produkt vann faktiskt priset för Årets ansiktshudvård 500 - 900 kr med motiveringen: "Extremt enkel, snabbverkande och ljuvlig duo-kur som på bara ett par minuter ger kinder mjuka som silke."

Förutom detta nyupptäckta rengörings-mirakel har jag också total-förälskat mig i det fantastiska bronzingpudret som innehåller 24K glittrande guldpartiklar, Kanebo Sensai Designing Duo Bronzing Powder. Eftersom pudret är indelat i två sektioner (ena halvan ljusare och andra halvan lite mörkare) kan det användas på två sätt. För en softare look kan du applicera den ljusare nyansen som highlighter på kindbenen och den mörkare som ett rouge/bronzer. För ett mjukt glittrande och sagolik finish använd en stor borste och svep över hela paletten och applicera sedan med mjuk hand över hela ansiktet!

Om ni har några frågor eller funderingar så får ni gärna återkomma till mig så ska jag göra allt för att hjälpa er med era funderingar!