5 år yngre på några minuter?

2013-02-05

Jag har testat vårt nya serum Smooth Myoxinol från Corpolibero. Smooth är för mig som en askunge-kräm som ger en utslätande effekt samtidigt som den ger huden ett mini-lyft. Serumet ska också fungera som ett snällare substitut till injektioner då serumet kan liknas vid botox på burk. Lite skeptiskt testade jag den och blev till min förtjusning otroligt positivt överraskad. Jag la den under min vanliga dag/nattkräm Adonia Stemu Lift Serum och resultatet blev bättre än jag vågade hoppas på, jag såg på några minuter 5 år yngre ut.

Resultatet: Huden blev synbart jämnare och smålinjer "suddades" ut. Jag kände mig dessutom betydligt fräschare då jag faktiskt upplevde att ansiktet stramades upp lite! Det jag tror att jag gillade allra mest var att min makeup verkligen kom till sin rätt eftersom grunden var slätare :)

HUR: Smooth Myoxinol är ett gel-liknande serum som du ska applicera ett tunt lager av i hela ansiktet morgon och kväll, låt den sedan sjunka in ordentligt innan du följer upp med lämplig dag/natt-kräm. Serumet funkar alltså inte "bara" som en askunge-kräm utan jobbar också på sikt för att förbättra och förfina hudens struktur.

Minus: Man kan uppleva att huden blir lite "blek", men vad gör väl det när det finns foundation, solpuder och bronzers :)

PLUS: För mig som är 38 år är denna produkt helt perfekt. Den förebygger rynkor och linjer samtidigt som den ger en otroligt häftig utslätande effekt. Jag fick smått panik en dag när jag hade glömt att applicera den innan min mejk :) Rekommenderas till alla som upplever sin hud lite hängig, trött och smårynkig och som vill ha en lättare uppstramning :)

REALISTISKA FÖRVÄNTNINGAR: När det gäller alla typer av kosmetiska produkter (och då även antiageing-produkter) så måste man inse att inga produkter förändrar ditt ansikte eller din hy på en dag! Förväntningarna måste vara realistiska och man måste dagligen jobba med rätt produkter för att få de resultat man önskar. Om man vill ha drastiska, omgående förändringar måste man lägga sig under kniven, men om du hellre vill sköta din hy och se snygga (naturliga) resultat så kan jag hjälpa dig med rätt produkter. Smooth är definitivt en sådan produkt som du ser ett kosmetiskt resultat inom några sekunder med.