Accentnagel med Essie's Leading Lady kollektion

2013-03-07

Essies kollektion "Leading Lady" innehöll tre lack som snabbt blev mina favoriter: Where's my Chauffeur, Beyond Cozy och Butler Please.

Dessa lack går dessutom väldigt bra ihop och kan kombineras på många olika sätt. Jag kommer idag att visa ett exempel på en sådan kombination. Vi ska börja med att titta på en manikyr gjord med Where's my Chauffeur och Beyond Cozy (på ringfingernageln). Where's my Chauffeur är ett mycket vackert lack som är lätt att applicera och som täcker med två lager. Att använda Beyond Cozy endast på en nagel som accent är ett trevligt och enkelt sätt att använda nagellacken ihop. Även Beyond Cozy är mycket lätt att jobba med och täcker med endast två lager.

På nästa bild har jag gjort leopardfläckar på accentnageln med hjälp av Where's my Chauffeur och Butler Please. Leopardfläckar kan man göra genom att först måla några större fläckar med det ljusare mintblåa lacket Where's my Chauffeur.

För att måla fläckarna kan man tex använda en tandpetare som man doppar i det lack som man sedan ska måla med. Med hjälp av en annan tandpetare kan man sedan måla de mörkare fläckarna runt de ljusare som på bilden nedan. I det här fallet har jag använt Butler Please för att ringa in de ljusblåa fläckarna. Jag har sedan lagt till några slumpmässigt placerade mörka fläckar med lacket Butler Please för att komplettera manikyren.