De 10 bästa produkterna från Clarins <3

2013-09-13

Det är ingen hemlighet att ett av mina (och många andras) favoritmärken när det gäller hudvård och bas är Clarins. Jag har till denna dag inte testat en enda produkt från detta fantastiska märke som jag inte har varit nöjd med. Hoppas att ni med denna topplista får lite ny inblick i märket och samtidigt vågar er på att testa några nya produkter.

(1.) Clarins Feed 10 Project Purse: Här känns det som att alla ord är överflödiga? När du köper denna underbart snygga necessär med tre väldigt bra produkter i ger du samtidigt 10 måltider till behövande barn, med detta sagt så tycker jag faktiskt att du (som kan) ska köpa Clarins Feed 10 Project Purse oavsett vad :)

(2.) Clarins Beauty Flash Balm: Behöver du ett "skönhetslyft"? Detta är produkten för dig som kräver lite extra av dina skönhetsprodukter. Du vet, du som inte "bara" vill ha en kräm som håller sminket på plats. Du vill att sminket ska hållas på plats och samtidigt se helt fantastiskt ut! Då tycker jag att just du ska testa Beauty Flash Balm, den fungerar både som en primer och som en askungekräm och ger dig verkligen valuta för slantarna. Detta är lyxvarianten av en primer.

(3.) Clarins BB Skin Perfecting Cream: För mig är det ett måste att börja min makeup med en BB-kräm. Clarins BB-kräm är fortfarande den bästa jag har testat. Jag älskar både doften, känslan och den fina färgen som täcker på det mest perf(ecting)ekta sättet. Färgen "Light" är den ultimata höst/vinter-nyansen för alla som i vanliga fall använder sig av nyansen "Medium".

(4.) Clarins Face Treatment Oil Lotus: Är du en vinter-torris? Ett absolut måste i min hudvårdsrutin under de kalla höst/vintermånaderna är en olja. Clarins Face Treatment Oil Lotus kan vara den bästa olja jag testat. Några droppar varje kväll på min trötta vinterhud kan bara liknas vid den sköna känslan av att lägga ner sitt huvudet på en mjuk, fluffig och renbäddad kudde. Man riktigt känner hur alla godsaker tas upp under natten och lämnar huden återfuktad utan att kännas fet.

(5.) Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase: Här är en av mina älsklingar. Jag kör detta serum som en kur ett par gånger per år och jag kan inte hylla det tillräckligt mycket. Så fort jag känner att min hy känns lite torr och sträv så åker denna lilla fuktbomb fram. Jag lägger den på rengjord hy, innan min fuktkräm varje morgon i några veckor och vips så är fuktbalansen återställd. Behöver din hy fukt? Testa Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase som ett komplement till din övriga hudvårdsrutin eller kör den som en fukt-kur i några veckor.

(6.) Clarins Instant Light Natural Lip Perfector: Tänk dig den mjukaste och mest naturliga läppfärg man kan önska sig. Lägg till en doft och smak av varm kola/karamell så får du en känsla av denna produkt. Jag har ett "Rose Shimmer" liggandes i både min väska, min smink-necessär, min skrivbordslåda och mitt badrumsskåp :)

(7.) Clarins Toning Lotion with Chamomile + (Clarins Cleansing Milk With Gentian): Att hitta en bra rengöring kan vara lika svårt som att hitta den perfekta partnern och precis som tidigare liknelse, när man hittar en bra gäller det att hålla fast vid den och underhålla relationen (din hy) dagligen :) Clarins Toning Lotion with Chamomile ihop med Clarins Cleansing Milk With Gentian passar min hud perfekt och jag kommer för evigt att vara dig trogen!

(8.) Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10: En bra foundation ska egentligen inte synas, den ska bara anas. Att vara naturligt vacker är ju den finaste komplimang man kan få och med denna foundation får du precis den känslan. Känslan av att vara naturligt vacker! Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10 passar alla hudtyper och är fri från olja vilket är ett stort plus för mig!

(9.) Clarins Instant Light Brush-On Perfector: I varje necessär finns det alltid EN produkt som är lite extra speciell för ägaren till necessären. Det kan vara en primer, en mascara, en highlighter eller en concealer. Jag kan väl erkänna att jag inte är som alla andra (på många sätt) men jag har nog tre/fyra måste-produkter i min överfyllda necessär :) Här är en av dem. Denna lilla brush-on fungerar som både en highlighter till kindbenen och som en upp-piggande och lystergivande concealer under ögonen. Perfekt för alla oss som vill "trolla" bort några år med endast ett par lätta borst-svep.

(10.) Clarins Eau Dynamisante Spray: Energi på spray? Absolut! Inte nog med att denna spray doftar helt gudomligt, den ger också en härlig positiv energi. Jag fick som tips av en god vän, som visserligen är väldigt partisk då hon jobbar för Clarins men ändå :), att spraya lite på mina handflator, föra ihop händerna och sedan andas in doften i några djupa andetag. Wow, det är som en andlig skönhetsupplevelse! Testa...

Detta är mina favoriter - vilka är dina?

/ Linda!