Deborah Lippmann - Staccato & The Mermaids

2013-06-06

Idag ska vi ta en titt på två av Deborah Lippmanns senaste kollektioner, Staccato och The Mermaids. Staccato består av tre lack med små svarta hexagonala glitter i en mjölkig pastellfärgad bas. Av dessa tre lack ska vi titta på det underbara rosafärgade I'm not Edible. Som med alla Deborah Lippmann nagellack som jag har testat hittills är formulan väldigt bra och lacket täcker med två lager.

Kollektionen The Mermaids baserar sig på ett av förra årets lack som blev en riktig succe, Mermaid's Dream. Årets nya färger heter Do the Mermaid, Mermaid's Eye, Mermaid's Kiss och Million Dollar Mermaid. Av dessa ska vi titta på två av dem, Do the Mermaid och Mermaid's Eye. Do the Mermaid blev min favorit så fort det hamnade på mina naglar. Jag har varit väldigt förtjust i lavendelfärgade nagellack i vår och just kombinationen av den lavendelfärgade basen, det silvriga och framför allt det mörkare magentafärgade glittret tycker jag blev otroligt snyggt. På bilden nedan bär jag två lager av Do the Mermaid.

Mermaid's Eyes är ett blått lack med guldglitter och blåa större hexagonala glitter. Mermaid's Eyes är väldigt opakt och jag tror att med kortare naglar skulle det kunna täcka med ett enda lager. På bilden har jag applicerat två lager av lacket.

På bilden nedan har jag kombinerat ihop lacken i en manikyr. Do the Mermaid bär jag på pek-, lång- och lillfingernageln. Som accent bär jag lacket I'm not Edible. Sedan har jag målat en small kant längst när på nageltipparna med Mermaid's Eyes som i en fransk manikyr.