En nyduschad känsla på burk <3

2013-06-12

Jag fullkomligt älskar dofter men ibland vill jag bara dofta "fräscht". Alltså samma doft och känsla som man upplever när man precis stiger ut från duschen och sveper in sig i en gosig handduk! Nyduschad och fräsch med andra ord! Mmmmm. Nu har jag hittat ett riktigt guldkorn som jag kommer att använda flitigt denna sommar. Minus 417 Aromatic Body Butter Ocean har precis den doften jag söker just nu.

Hur ska jag beskriva doften? Jag skulle snarare beskriva det som en känsla. Doften är mjuk och behaglig och känslan är ren. Ren, varm och fräsch. Jag märker hur mycket jag tycker om doften då jag kommer på mig själv med att gå och "sniffa" på mina armar stup i ett :)

Ett stort plus är att huden inte bara doftar underbart, huden blir dessutom bebis-mjuk. Ett annat stort plus i min bok är att den faktiskt inte blir fet eller kladdig på kroppen. Man kan i stort sett hoppa i kläderna direkt efter att man applicerat denna sköna kräm.

  • Sammanfattning: Om du vill ha en kräm som gör din hud silkeslen med en uppfriskande känsla av fräsch mjukhet så är Aromatic Body Butter Ocean något för dig!