IsaDora, äntligen hos Eleven!

2013-02-25

Nu kan man shoppa IsaDora hos Eleven, perfekt. Jag har skrivit en massa om märket de senaste åren, att de får mycket av min uppmärksamhet beror på flera saker. Märket är svenskt, prisklassen är allmänt trevlig, jag har hittat flera personliga favoriter i bassortimentet, de är grymma på läppstift och nagellack och sist men inte minst - det släpps alltid nåt kul med hög wow-faktor och/eller supertrendigt i varje kollektion.

Som bloggare vill jag förstås både dela med mig av mina favoriter och visa upp produkter för att ge lite vägledning. Jag fick sålla rejält bland mina darlings, men här kommer några tips på riktigt bra köp.

IsaDora gör väldigt bra nagellack, de är extremt prisvärda och ofta spot-on trendmässigt. Tre av mina favoriter är Bella Vita (från vårens kollektion), Night Flight och Red Alert som gör sig finfint på sommartår i solvarm sand, eller vad säger ni?

I höstas utökade man sitt läppstiftsortiment med Perfect Matt Lipstick. Formulan är urskön på läpparna och finishen är verkligen perfekt satinmatt. På mina läppar ser ni Bare Bohemian, Femme Fatale och Red Carpet. Jag håller alla tummar jag kan för att man ska utöka sortimentet med fler nyanser!

Och slutligen några favoriter som jag har gett högsta betyg under senare år, de här får ni inte missa.

Big Bold Mascara ger flådiga fransar på ett kick och resultatet sitter hela dagen utan att smeta eller smula. High Performance All Day Foundation är det perfekta underlaget för oss över 30. Ja, jag generaliserar litegrann men gillar du tanken på ett "blurrande filter" som suddar bort ett par år och ger hyn fin lyster så är detta något för dig.

Jelly Kiss är nog min favoritlansering från IsaDora de senaste åren, ett läppstift i mjuk geléformula som jag inte kan få nog av. Slå till på en riktigt knallig nyans i vår. Glossy Eyeliner är en vattenfast eyeliner med kromblank finish, vingen ser nästan lackad ut - hur snyggt som helst.

Vad har ni för favoriter från IsaDora?